0

JAMIESON Koenzym Q10 60 mg 80 kapslí

Jamieson CoQ10 je antioxidant nezbytný pro produkci energie, kterou buňky potřebují k efektivnímu fungování. Hraje důležitou roli při udržování normální funkce srdce. Vhodný při migrénách.
Více informací
JAMIESON
Skladem
461,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Koenzym Q10 se získává biologickým procesem fermentace ze 100% bio-fermentovaných kvasnic. Je nezbytnou součástí buněk v lidském těle, účinně pomáhá doplňovat tělesnou energii pro srdeční čin­nost, přispívá k udržení normálního krevního tlaku, působí proti únavě a nedostatku vitality. Podporuje fyzickou a psychickou aktivitu organismu.

Bez GMO, škrobu, lepku, laktózy, umělých barviv, příchutí a konzervantů.

Jamieson Laboratories je nejstarším a největším kanadským výrobcem a distributorem přírodních vitamínů, minerálů, koncentrovaných výživových doplňků, bylinek a botanických léků. Vedoucí postavení na trhu získal díky tomu, že důsledně přichází na trh s inovativními produkty nejvyšší kvality, čistoty a bezpečnosti.

JAMIESON = KVALITA

Kanaďané důvěřují značce Jamieson již od roku 1922. Jádrem důvěry je vývoj a výroba přírodních výživových doplňků v moderních laboratořích Jamieson ve Windsore, provincie Ontario, s využitím exkluzivního typu protokolu 360 Pure. Zabezpečuje minimálně 360 patentovaných výrobních postupů, kontrolních testů kvality, kalibrované biologické a klinické zkoušky – celý tento systém je součástí Good Manufacturing Practice (GMP) schváleného kanadským ministerstvem zdravotnictví. Jamieson Laboratories je certifikovaná farmaceutická GMP společnost, pravidelně auditovaná kanadským ministerstvem zdravotnictví.

 

JAMIESON

Parametry

EAN
64642061034
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
80 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Jamieson Laboratories
Jamieson Laboratories
Dospělí 1 kapsle denně
Antioxidant (sójový olej), želírující látka (hovězí želatina), emulgátor (slunečnicový lecitin), leštící látka (glycerol), barviva (červený oxid železitý, žlutý oxid železitý).
Poraďte se s lékařem, pokud užíváte léky na krevní tlak, zředění krve, nebo jste-li těhotná anebo kojíte anebo trpíte-li migrénami, zvýší se jejich frekvence, přetrvávají anebo se zhorší nevolnost a zvracení. Skladujte při teplotě 15–25 °C, mimo dosahu dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nepoužívejte jako náhradu rozmanité stravy.

JAMIESON Koenzym Q10 60 mg...

461,00 Kč