0

JAMIESON Trávicí enzymy Nutrisential 90 tablet

Spektrum trávicích enzymů pomáhá trávit bílkoviny, sacharidy a tuky. Jedinečné složení obsahující enzymy papain, bromelain, lipázu, amylázu, laktázu a celulázu. Vegetariánské a bezlepkové.
Více informací
JAMIESON
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
331,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Komplex trávících enzymů obsahuje včetně amylázy, lipázy, proteázy a laktázy, rostlinný bromelain a papain, urychlující resorpci tkání a snižující riziko zánětů sliznice střev. Na podporu optimálního trávení všech složek potravy obsahuje též glukonan vápenatý a listy máty a fenyklu k uklidnění podrážděného žaludku.

Jamieson Laboratories je nejstarším a největším kanadským výrobcem a distributorem přírodních vitamínů, minerálů, koncentrovaných výživových doplňků, bylinek a botanických léků. Vedoucí postavení na trhu získal díky tomu, že důsledně přichází na trh s inovativními produkty nejvyšší kvality, čistoty a bezpečnosti.

Kvalita značky Jamieson

Kanaďané jí důvěřují od roku 1922. Jádrem důvěry je vývoj a výroba přírodních výživových doplňků v moderních laboratořích Jamieson ve Windsore, provincie Ontario, s využitím exkluzivního typu protokolu 360 Pure. Zabezpečuje minimálně 360 patentovaných výrobních postupů, kontrolních testů kvality, kalibrované biologické a klinické zkoušky – celý tento systém je součástí Good Manufacturing Practice (GMP) schváleného kanadským ministerstvem zdravotnictví. Jamieson Laboratories je certifikovaná farmaceutická GMP společnost, pravidelně auditovaná kanadským ministerstvem zdravotnictví.

Jamieson je průkopníkem v oblasti přírodní zdravotní starostlivosti. Poskytuje zákazníkům inovativní produkty, jako jsou vitamíny s vysokou účinností, první schválenou botanickou medicínou DIN a také první klinický OTC nutriční antioxidant na snížení hladiny cholesterolu.

JAMIESON

Parametry

EAN
64642027184
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Jamieson Laboratories
Jamieson Laboratories
Dospělí -1 tableta 3× denně s jídlem. Dlouhodobé užívání (déle než 2 týdny) konzultujte s lékařem.

Každá tableta obsahuje komplex:

Alfa-Amyláza 50 mg/1 500 FCC DU (Aspergilus oryzae) Papain 50 mg/900 000 FCC PU (Carica papaya, plod) Bromelain 30 mg/7 200 FCC MCU (Ananas comosus, stonka) Laktáza 30 mg/30,75 FCC ALU (Aspergillus niger) Lipáza 30 mg/32 FCC LU (Aspergillus niger) Celuláza 15 mg/300 FCC CU (Trichoderma longibrachiatum).

Další složky: nosič (celulóza), glukonan vápenatý, protispékavá látka (fosforečnan vápenatý), nosič (modifikovaná celulózová guma), lešticí látka (rostlinná kyselina stearová; rostlinný stearan hořečnatý), extrakt listů máty, emulgátor (oxid křemičitý), fenyklové semena (extrakt), barvivo (riboflavin).

Těhotné a kojící ženy, pacienti s cukrovkou, s vředovou chorobou, při užívání léků proti srážení krve, protizánětlivých léků, antibiotik, při alergii na latex a ovoce (např. avokádo, kiwi, meloun, banán, mango, ananas a jiné) by se měli poradit před užíváním tohoto doplňku s lékařem. Pokud se objeví bolesti hlavy, břicha, nadýmání, nevolnost, průjem, zvracení, přecitlivělost/alergie přerušte užívání doplňku stravy (a poraďte se s lékařem). Přerušte užívání a vyhledejte lékaře, pokud potíže přetrvávají. Skladujte při teplotě 15–25 °C, mimo dosahu dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nepoužívejte jako náhradu rozmanité stravy.

JAMIESON Trávicí enzymy...

331,00 Kč