0

DR. MÜLLER Vitamin E tělové mléko 200 ml

Tělové mléko se zvýšeným obsahem přírodního vitaminu E a panthenolu pro jemnou pěstící péči o pokožku celého těla po koupeli. Dokonale zvlhčuje pokožku a udržuje ji jemnou a vláčnou.
Více informací
DR. MÜLLER
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
155,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vitamin E, alfa-tokoferol, v tucích rozpustný vitamin, se přirozeně vyskytuje především v rostlinných olejích a obilných klíčcích. V dermatologii vitamin E při aplikaci na pokožku podporuje její hydrataci, vláčnost a hebkost. Všechny tyto jeho účinky souvisí především s antioxidační aktivitou – schopností odstraňovat volné radikály, které vznikají v důsledku působení různých typů záření a chemických či jiných nežádoucích vlivů životního prostředí. Při zevním použití tak chrání buňky pokožky před poškozením, zpomaluje proces stárnutí a přispívá k pružnosti, hebkosti a mladistvému vzhledu pokožky.
DR. MÜLLER

Parametry

EAN
8595610406417
Výrobce
Dr. Müller Pharma s.r.o.
Aqua, Diethylhexyl Carbonate, Cetearyl Ethylhexanoate, Oleic/Linoleic Triglyceride, Glycerin, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Polysorbate 80, Parfum, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Carbomer, Triethanolamine, Xanthan Gum, Potassium Sorbate.

DR. MÜLLER Vitamin E tělové...

155,00 Kč