0

Syncare SEBUCEL zklidňující tělové mléko 30 ml

Bohatá krémová emulze, která je určena především pro péči o suchou až velmi suchou, případně i atopickou pokožku. Pokožku zjemní, zvláční a hydratuje.
Více informací
Syncare
Skladem
93,00 Kč Vč. DPH

(3,10 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Syncare SEBUCEL zklidňující tělové mléko 30 ml

Velkou předností je přítomnost emulgátorů výhradně na bázi cukerných esterů bez PEGů a obsah výživných složek pro kůži, jako je pupalkový olej v bio kvalitě, kyselina hyaluronová, anorganicky vázaný hořčík, vitamin C a urea. Vhodnou konzistenci zajišťuje, mimo další složky, čištěný včelí vosk a příjemnou texturu poskytuje glycerin. Přípravek najde uplatnění také při ochraně před mrazem, včetně ochrany rukou, ale také v péči o chronicky poškozenou kůži v průmyslu, zemědělství nebo při atopickém ekzému.
Syncare

Parametry

EAN
8594063142675
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mléko
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Dle potřeby 2 až 4krát denně vetřete do pokožky.
Aqua, Oenothera Biennis Oil (Evening Primrose Oil), Ethylhexyl Stearate, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Urea, Dimethicone, Magnesium Sulfate, Sodium Lactate, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Palmitate, Cera Alba, Magnesium Aluminium Silicate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Rosmarinus Officinalis Extract.

Syncare SEBUCEL zklidňující...

93,00 Kč