0

Micelární čisticí pěna

Micelární čisticí pěna s rozmarýnovým olejem odličuje a čistí pokožku.
Více informací
Syncare
Skladem
288,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

První čisticí pěna, která pohladí Vaši pleť. Micelární čisticí pěna s rozmarýnovým olejem odličuje a čistí pokožku. Nahrazuje tak čisticí mléka nebo odličovací oleje. Je vhodná pro péči o pleť +35, +55 a pro citlivou pleť. Micelární přípravky jsou v kosmetice velmi populární. Ve většině případů se micely využívají pro schopnost účinně, ale přitom šetrně čistit pleť, včetně odlíčení dekorativní kosmetiky. Micely představují malé kuličky, které jsou zpravidla tvořeny šetrnými čisticími látkami. Ty se po dotyku s nečistotami pokožky rozptylují a umožňují tyto nečistoty snadno odstraňovat. Díky pěně se podařilo specialistům SynCare dále snížit obsah čisticích micel na nezbytné minimum, a to při zachování účinku.
Syncare

Parametry

EAN
8594063141746
8594063141746
Velikost balení
150 ml
Režim výdeje
Kosmetika

Přípravek naneste krouživými pohyby na pleť a následně jej opláchněte. Oplach můžete provést vodou nebo některým z tonik SynCare.

Aqua , Capryl/Capramidopropyl Betaine , Cocamidopropyl Betaine , Argan Oil Glycereth-8 Esther , Sodium Lauryl Sulfate , Pentylene Glycol , Glycerin , Sucrose Cocoate , Simmondsia Chinensis Seed Oil , Citrus Aurantium - Cymbopogon Citratus - Sesamum Indicum , Rosmarinus Officinalis Oil , Camellia Sinensis Leaf Extract , Phenoxyethanol , Ethylhexylglycerin

Micelární čisticí pěna

288,00 Kč