0

MAGNETIFICO Afrodiziakální vonná svíčka Tantra Magic 200 g

Unikátní afrodiziakální vonná svíčka z řady Magnetifico – power of pheromones pro vytvoření afrodiziakální, jedinečné, intimní a svůdné atmosféry. Speciální technologie šetrná ke zdraví. Ruční výroba. Luxusní design.
Více informací
MAGNETIFICO
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
344,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Afrodiziakální svíčky Magnetifico power of pheromones jsou navrženy tak, aby se speciální parfém uvolňoval přirozeně v závislosti na okolních teplotách místnosti a to i při nehořící svíčce. Vůně není příliš intenzivní, voní jemně, nevtíravě a nezpůsobuje bolesti hlavy. Působí podvědomě a jemně na vaše smysly a pomůže vám naladit nezapomenutelnou atmosféru nejen při vašich intimních chvílích. Je navržena tak, aby vám pomohla vytvořit tu správnou afrodiziakální atmosféru pro svádění, relaxaci a milování.

Svíčky Magnetifico – power of pheromones jsou ručně vyráběny v České republice. Díky luxusnímu designu se stanou stylovým doplňkem pro váš interiér.

Svíčky Magnetifico – power of pheromones jsou vyráběny unikátní technologií, kdy se jako základní surovina používá výhradně čistý uhlovodík, který neobsahuje síru a oleje. Tato surovina se při hoření mění pouze ve vodní páru a oxid uhličitý. Barvení je vždy prováděno do povrchové vrstvy svíčky, aby se zamezilo proniknutí barvy do těla svíčky. Tím je zajištěno netoxické hoření.

O aromatickou složku svíčky se starají speciální parfémy, které jsou aplikovány do povrchové vrstvy svíčky pomocí ultrazvuku. Je použit inteligentní knot, který se neutápí a zajišťuje čistý, vysoký a jasně hořící plamen.

  • Doba hoření: 36 hodin
  • Hlavní tóny vůně: dřevité s převahou santalového dřeva
MAGNETIFICO

Parametry

EAN
8595630010304
Režim výdeje
Hygiena
Výrobce
Pharma Activ Czech s.r.o.

MAGNETIFICO Afrodiziakální...

344,00 Kč