0

OBEZIN 45+ 90 tobolek

Jediný přípravek na hubnutí splňující ČR legislativu na trhu. Vytváří pocit nasycenosti. Snižuje chuť k jídlu. Udržuje cholesterol v normálu.
Více informací
Obezin

Velikost balení:

90 ks
180 ks
Brzy skladem
251,00 Kč Vč. DPH

(2,79 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

OBEZIN 45+ 90 tobolek

Obsahuje látky s pozitivním vlivem na Vaši snahu hubnout. Vytváří pocit nasycenosti a snižuje chuť k jídlu. Obsahuje PSC® – patentovaný rostlinný komplex přírodních viskózních polysacharidů (speciální vláknina). Během 30 minut po užití se v žaludku rozpustí, a až stonásobně nabobtná. Vytvoří vysoce viskózní a stabilní gelovou substanci, která zaplní Váš žaludek. Díky tomu můžete jíst méně a nebudete hladovět. Udržuje cholesterol v normálu.
Obezin

Parametry

EAN
8594011211835
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
90 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Mesaverde
Dávky na osobu se mohou lišit. 3x denně 1 až 2 tobolky. Maximálně 4 tobolky alespoň 30 minut před každým jídlem. Zapít minimálně 1 sklenicí vody (0,3-0,4l). Tobolky se polykají celé a před užitím se neotvírají. Dávku lze zvýšit každých 5 dní o 1 tobolku na jedno jídlo, až se pocit hladu výrazně sníží. Nepřekračovat maximální dávku. Neužívejte OBEZIN® 45+ po dobu delší než 30 dnů. V hubnoucí kůře lze opět pokračovat po 5 dnech. Produkt není vhodný pro děti. Nedoporučuje se užívat během těhotenství nebo kojení.
Složení jedné tobolky OBEZIN® Přírodní polysacharidový komplex PSC® Glukomannan 500 mg Zlaty len 100 mg Spirulina platensis 50 mgPřídatná látka: kluzná látka stearan hořečnatý. Obal tobolky obsahuje želatinu a oxid titaničitý (barvivo).Nutriční informace na kapsli (650 mg): bílkoviny 37 mg tuky 31 mg energetická hodnota 1,8 kJ/0,45 kcal sacharidy 4 mg vláknina 508 mgDDD doporučená denní dávka není stanovena. Hmotnost obsahu tobolek: 58,5 g ±5%.
Tobolku před užitím neotvírat. Nepoužívat OBEZIN® 45+ jako náhradu pestré stravy. Tento produkt neobsahuje alergeny. Během těhotenství nebo kojení se nedoporučuje hubnout, proto se OBEZIN® 45+ nedoporučuje v těchto případech užívat. Užívání v kombinaci s jinými léky, medicínskými prostředky nebo výživovými doplňky. OBEZIN® 45+ se nesmí užívat při přecitlivělosti na jednu nebo více složek, gastrointestinálních onemocněních, stenóze jícnu nebo již existujících střevních potížích, těhotenství nebo kojení. Pokud si nejste jisti, zda OBEZIN® 45 + můžete užívat samostatně nebo v kombinaci s nějakým lékem, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.

OBEZIN 45+ 90 tobolek

251,00 Kč