0

Nutricius NutriSlim vanilka malina 210 g

Syrovátkovo - proteinový přášek (80%) pro přípravu koktejlu s obsahem Acethyl L-karnitinu a aminokyselin. Slouží jako snadná náhrada hlavního denního jídla. Obsahuje 7 porcí koktejlu.
Více informací
Nutricius
Brzy skladem
241,00 Kč Vč. DPH

(1,15 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Nutricius NutriSlim vanilka malina 210 g

Acethyl L-karnitin je aktivnější forma běžné aminokyseliny L-karnitinu, která je důležitou součástí energetického metabolismu. Karnitin je látka tělu vlastní, přirozeně se vytváří v játrech a ledvinách. Díky němu se tuk z tukových buněk přesouvá do buněk svalových, v jejichž mitochondriích je zpracován.
Nutricius

Parametry

EAN
8594169620497
Léková forma
Prášek
Velikost balení
210 g
Režim výdeje
Potravina
2 odměrku (30 g) rozmíchejte ve 200-250 ml vody, odtučněného nebo sójového mléka, důkladně zamíchejte, protřepejte nebo rozmixujte. Případný sediment je přirozenou a biologicky hodnotnou součástí výrobku. V průběhu dne je důležité dodržovat pitný režim. Doporučujeme vypít nejméně dva litry nealkoholických nízkokalorických tekutin bez kofeinu. Důležitou součástí redukčního režimu je zařazení pohybové aktivity do každodenního života.
Účinné látky: WPC80 , Acetyl-L-Carnitine HCL (1000 mg v jedné dávce - 30 g). Přídatné látky: lyofilyzované maliny, aroma, karboxymethylcelulóza (zahušťovadlo), sukralóza (sladidlo), červená řepa (barvivo).
Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy.

Nutricius NutriSlim vanilka...

241,00 Kč