0

Express Diet 5-ti denní dieta 20x55 g

Kompletní celodenní náhrada běžné stravy, díky které nastartujete proces ketózy v těle, bez nutnosti konzultace s výživovým poradcem. Bez hladovění. Jednoduché držení diety. Bez nutnosti pohybu. Bez jojo efektu. Připraveno do 5 minut. Bez výživového poradce. 4 jídla denně.
Více informací
Express Diet
Brzy skladem
1 317,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Express Diet 5-ti denní dieta 20x55 g

Kufřík s 5denní ketonovou dietou Express Diet obsahuje 20 hyperproteinových jídel: tzn. 4 chutná jídla na každý den: Sladké ovesné kaše ke snídani s kousky pravého ovoce vás příjemně nastartují do nového dne. Syté husté polévky na oběd a na večeři dodají sílu. Neobsahují lepek ani glutaman sodný. Sladký koktejl se hodí kdykoli během dne, když dostanete chuť na sladké. Vanilkové lívance se hodí ke snídani. Nejrychlejšího úbytku váhy dosáhnete s úplnou náhradou stravy. Kromě 4 porcí proteinových jídel Express Diet už nic jiného nekonzumujete.
Express Diet

Parametry

EAN
6430016139885
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
Good Nature
Dávkování si můžete přizpůsobit tempu, jakým chcete hubnout. Můžete zvolit expresní dávkování, kdy kromě dietního programu 5denní proteinové diety Express Diet již nic jiného nekonzumujete, nebo pohodlné dávkování, kdy si sami zvolíte poměr jídel 5denní proteinové diety a normální stravy.
Obsah kufříku: polévka s kuřecí příchutí (2 ks), polévka se sýrovou příchutí (2 ks), batátová polévka (2 ks), rajčatová polévka s bazalkou (2 ks), žampiónová polévka (2 ks), jablečno-škořicová kaše (2 ks), vanilkovo-malinová kaše (2 ks), vanilkové lívance (2 ks), čokoládovo-malinový koktejl (2 ks), kokteil s jahodovou příchutí (2 ks).
Produkt obsahuje lepek, sójové boby a výrobky z nich, celer, hořčici, siřičitany. Může obsahovat stopy mléka, kukuřice, vajec, ryb, arašídů, ořechů a kůrovců.

Express Diet 5-ti denní...

1 317,00 Kč