1

NOVENTIS Karnitin 30 tablet

Karnitinové tablety je doplněk stravy se sladidlem obsahující 340 mg čistého L-karnitinu v jedné tabletě.
Více informací
NOVENTIS
Brzy skladem
110,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Karnitin je látka, která se vyskytuje ve 2 formách. A to D-karnitin, který je v podstatě fyziologicky neúčinný, nebo naopak v žádoucí formě L-karnitin. Ta je našemu tělu vlastní a velmi potřebná. Z přírodních zdrojů můžeme karnitin tělu dodat obzvláště z červeného masa, a to především hovězího a jehněčího, kromě toho je ale také karnitin obsažen v menším množství v rybách či mléčných výrobcích. Hlavní funkcí karnitinu v těle je přenos mastných kyselin (složek tuků) do buněk, kde jsou využity jako zdroj energie. Karnitin zvyšuje výkon díky tomu, že zajišťuje více tuku jako energetického zdroje pro svaly a tím šetří svalový glykogen, který pak může být používán během svalové námahy. Sportovci věří že užívání karnitinu před sportovním výkonem může pomoci při redukci váhy, znížení hromadění odpadních produktů, jako je laktát, ve svalech a tím prodloužení výkonu a v neposlední řadě urychlení přísunu kyslíku do krve
NOVENTIS

Parametry

EAN
8595014720775
8595014720775
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Noventis
Dospělí užívají 1 - 3krát denně 1 tabletu ev. 1krát denně 2 tablety ½ hodiny před sportovním výkonem. Tablety se užívají celé, před jídlem a zapijí se dostatečným množstvím tekutin.
L-karnitin L-tartrát, nosič (sladidlo) sorbitol, pojivo hydroxypropylmethylcelulóza, kluzná látka stearan hořečnatý, protispékavá látka koloidní oxid křemičitý.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

NOVENTIS Karnitin 30 tablet

110,00 Kč