0

SONNENTOR Dárková kazeta čajová Štěstí je...® Můj šálek čaje

Dárková kazeta skvělých čajů bio, které zahřejí na těle i duši.
Více informací
SONNENTOR
Skladem
361,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Zklidnit mysl bio (bylinná směs) - bylinná směs se zeleným ovsem, kopřivou, kardamomem vám pomůže štěstí naleznout i v maličkostech. Sladce kořeněná chuť se hodí k lehkým salátům a zeleninovým polévkám.

Otevřít oči dokořán bio (bylinná směs s kořením) - s touto neobyčejnou čajovou směsí s maté, kurkumou a růžovým pepřem můžete soustředně proplout novým dnem a mít tak oči dokořán. Skvěle ladí s vydatnými pokrmy, sýry a pořádnou snídaní. Carpe diem!

Mít přátele bio (bylinná směs s kořením) - výjimečná směs pro výjimečné lidi. Čaj s tulsi neboli bazalkou posvátnou, arónií a nasládlým listem ostružiníku perfektně ladí se svačinkami, koláči a ovocnými dezerty. Skvělý nápoj pro příjemné chvíle s přáteli.

Naplnit své sny bio (kořeněná směs) - nechte se inspirovat touto kořeněnou směsí kurkumy, skořice, šafránu a vydejte se vstříc svým životním výzvám. Nasládlá a kořeněná chuť se dobře kombinuje s exotickými polévkami a kari. Obsahuje lékořici – osoby s vysokým krevním tlakem by se měly vyvarovat nadměrné spotřeby.

SONNENTOR

Parametry

EAN
8594020772129
Léková forma
Nálevové sáčky
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
Sonnentor s.r.o.
Čajový sáček na šálek (cca 250 ml) přelejte vroucí vodou a nechte 5-10 min. luhovat.

Zklidnit mysl bio (bylinná směs) - zelený oves bio 35 %, kopřiva bio 20 %, fenykl bio, jalovec bio, kardamom bio 10 %, bříza list bio, skořice Cejlon bio, yzop bio

Otevřít oči dokořán bio (bylinná směs s kořením) - maté bio 40 % (obsahuje kofein), tulsi bio, kurkuma bio 10 %, dobromysl bio, citronová tráva bio, zázvor bio, pepř růžový bio 5 %

Mít přátele bio (bylinná směs s kořením) - tulsi bio 60 %, ostružiník bio 15 %, citronová tráva bio, arónie bio 5 %, fenykl bio 5 %, echinacea bio

Naplnit své sny bio (kořeněná směs) - badyán bio, fenykl bio, kardamom bio, máta kadeřavá bio, kmín bio, lékořice bio, skořice Cassia bio 10 %, skořice Cejlon bio 10 %, koriandr bio, šalvěj bio, kurkuma bio 3 %, anýz bio, šafrán bio 0,1%. (Obsahuje lékořici – osoby s vysokým krevním tlakem by se měly vyvarovat nadměrné spotřeby.)

SONNENTOR Dárková kazeta...

361,00 Kč