0

LEROS Bylinkové pohádky pro Albi tužku 4x20 ovocných čajů

Bylinkové pohádky pro Albi tužku z louky a zahrady se čtyřmi druhy dětských čajů.
Více informací
LEROS
Skladem
258,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

V pohádkách se děti dozví informace o bylinkách a zvířátkách z našich luk a zahrad hravou formou obrázků, zvuků, básniček a hádanek. Celá edice je vytvořena pro Albi tužku a obsahuje celkem 220 zvukových stop, 2 pohádky, 21 bylinek, 10 zvířátek a 66 otázek. Z jedné strany knížky můžete objevovat zajímavosti bylinkové louky a z druhé potom domácí zahrádky.

Bylinkovým pohádkám propůjčila svůj hlas oblíbená dabérka Dana Černá, slovenskou verzi namluvila herečka Alžběta Staňková. Obrázky připravila ilustrátorka Magdu Andresová, která se specializuje na dětské didaktické ilustrace. Autorské pohádky, kvízy a říkanky připravila Anna Schlindenbuch, autorka dětské knížky Soví pošta. Celá dárková sada je zabalena v chráněné dílně.

Balení obsahuje: 1x ozvučený list pro Albi tužku 4x20 čajů pro nejmenší: Dětský čaj švestka, Dětský čaj jablko, Dětský čaj třešeň a Dětský čaj s ovocem. Albi tužka není součástí balení! Pro správnou funkci je potřeba do vaší Albi tužky stáhnout soubory níže pod popisem produktu nebo z https://www.kouzelnecteni.cz/leros-bylinkove-pohadky-pro-albi-tuzku/

 

 

 

 

LEROS

Parametry

EAN
8594740530627
Léková forma
Nálevové sáčky
Velikost balení
80 ks
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
Leros, s.r.o.
Leros, s.r.o.
V případě, že čaj přislazujete cukrem, nepodávejte jej kojencům pokud možno z kojenecké láhve a používejte co nejdříve hrneček. Nadměrné podávání čaje s cukrem může vést ke zvýšené kazivosti zubů. Nepodávejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chraňte před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.

LEROS Bylinkové pohádky pro...

258,00 Kč