0

PERSEN 20 tablet

Více informací
PERSEN

Velikost balení:

20 ks
Skladem
117,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přípravek PERSEN se užívá při psychovegetativních poruchách nejrůznější povahy, projevujících se zvýšeným napětím, podrážděností, neklidem, rozladěností, strachem, úzkostí, poruchami koncentrace, poruchami usínání a spánku, pocitem únavy po probuzení nebo i minimální námaze, pocením dlaní a třesem rukou. Jedná se o směs suchých rostlinných extraktů s uklidňujícím účinkem, která příznivě působí i při mírných poruchách usínání a spánku. Přípravek PERSEN patří do skupiny léčiv nazývaných fytofarmaka - sedativa (zklidňující léky), anxiolytika (léky odstraňující úzkost), hypnotika (léky navozující spánek).
PERSEN

Parametry

SUKL kód
0250934
EAN
8594739237940
8594739237940
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 12 let.
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Dospělí: 1 - 2 obalené tablety 2 - 3krát denně; při insomnii 2 tablety 1krát denně, a to 1 hodinu před spaním. Dospívající a starší 12 let: 1 tableta 1-3 krát denně. Tablety se polykají celé, nerozkousané, každou dávku je třeba zapít malým množstvím tekutiny.
kozlíkový extrakt suchý, meduňkový extrakt suchý, mátový extrakt suchý
Neužívejte přípravek PERSEN jestliže jste alergický(á) na kozlík lékařský, meduňku lékařskou nebo mátu peprnou nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku. Jestliže trpíte gastroezofageálním refluxem (návrat žaludečního obsahu zpět do jícnu), měl(a) byste se vyvarovat užívání přípravků s obsahem máty peprné, protože ty mohou zesílit obtíže s pálením žáhy. Pokud jste těhotná nebo kojíte, domníváte se, že můžete být těhotná, nebo plánujete otěhotnět, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem dříve, než začnete tento přípravek užívat. Užívání přípravku během těhotenství a kojení se nedoporučuje vzhledem k nedostatku údajů. Neužívejte při žlučníkových kamenech či jiných onemocněních žlučových cest konzultujte užívání přípravku s lékařem. Pozorně čtěte příbalový leták.

PERSEN 20 tablet

117,00 Kč