0

BIODERMA Sensibio Oční gel-krém 15 ml

Denní hydratační gel-krém se zklidňujícím a zpevňujícím účinkem na citlivou intolerantní pleť.
Více informací
Bioderma
Skladem
488,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Sensibio Oční gel-krém snižuje pocity nepohodlí a podráždění na pleti. Zmírňuje otoky a minimalizuje vrásky. Zklidňuje a hydratuje. Velmi dobrá oční snášenlivost. Vhodný při nošení kontaktních čoček. Neparfemovaný.

Sensibio Oční gel-krém posiluje odolnost pleti vůči útokům a zvyšuje práh kožní tolerance u citlivé pleti. Biologický průlomový objev pro citlivou pleť, patent Toléridine™, posílený o patentovaný komplex D.A.F.™ (Dermatological Advanced Formulation), brání tvorbě prozánětlivých molekul, a tak snižuje reaktivitu pokožky. Kofein pomáhá zmírňovat otok. Kyselina hyaluronová a pudry odrážející světlo vyhlazují a zmírňují drobné vrásky kolem očí.

Všechny produkty Bioderma jsou připraveny podle ekobiologických principů, které jsou podstatou přístupu NAOS s respektem k ekosystému pokožky a trvalému udržení jejího zdraví.

Bioderma

Parametry

EAN
3401346673335
3401346673335
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel-krém
Velikost balení
15 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Naos Bioderma
Ráno a/nebo večer. Nanášejte po vyčištění na oční víčka a kolem očí. Lehce vmasírujte do očního okolí směrem zevnitř ven, dokud se nevstřebá.
WATER (AQUA), GLYCERIN, DIMETHICONE, POLYEHTYLENE, TRIDECYL TRIMELLITATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOSTEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, XYLITOL, CAFFEINE, SODIUM HYALURONATE, GLYCYRRHETINIC ACID, RHAMNOSE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLCELLULOSE.

BIODERMA Sensibio Oční...

488,00 Kč