0

BIODERMA Sébium Lotion 200 ml

Booster zlepšující vzhled pleti. Navrací rovnováhu smíšené a mastné pleti.
Více informací
Bioderma
Skladem
446,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Sébium Lotion hloubkově vyrovnává smíšenou až mastnou pleť, a to trvalým způsobem. Pro smíšenou až mastnou pleť je charakteristická nadměrná tvorba kožního mazu buď na T-zóně (smíšená pleť), nebo po celém obličeji (mastná pleť). Souvisejícími klinickými projevy jsou lesklá, mdlá pleť a často rozšířené póry. Místy se mohou objevit nedokonalosti v podobě relativně zanícených pupínků nebo černých teček. Pokud se tyto příznaky objevují opakovaně, pleť je považována za náchylnou k akné. Pleťové mléko je prvním krokem v mnoha rutinních postupech péče o pleť. Tento klíčový krok především poskytuje potřebnou hydrataci, vyrovnává hladiny pH, zvláčňuje pleť a umožňuje vstřebání následných produktů.
Bioderma

Parametry

EAN
3401360157514
3401360157514
Léková forma
Voda
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Dospělí a dospívající
Režim výdeje
Kosmetika
Ráno a/nebo večer. Nanášejte na obličej po vyčištění. Vmasírujte bříšky prstů nebo vatovým tamponem. Poté naneste obvyklé produkty každodenní péče o pleť.
Patent Fluidactiv, D.A.F. Patent
AQUA/WATER/EAU, PEG-11 METHYL ETHER DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, FOMES OFFICINALIS (MUSHROOM) EXTRACT, CAPRYLOYL GLYCINE, POLYSORBATE 20, SODIUM CITRATE, ZINC GLUCONATE, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, MANNITOL, SODIUM METABISULFITE, XYLITOL, RHAMNOSE, PYRIDOXINE HCL, PROPYL GALLATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 727]
Vyhýbejte se kontaktu s očima. Od 12 let. Pokud problémy přetrvávají, poraďte se s lékařem nebo lékárníkem.

BIODERMA Sébium Lotion 200 ml

446,00 Kč