2

BIODERMA Sébium sérum 30 ml

Koncentrované anti-age sérum, které pomáhá redukovat projevy akné dospělých. Vyhlazuje jemné vrásky a regeneruje.
Více informací
BIODERMA
Skladem
619,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Sébium sérum je primárně určeno pro dospělé. Je vhodné na pupínky, stopy po akné, rozšířené póry a jemné vrásky. Pleť vyhlazuje a regeneruje. Výhodou je vysoká tolerance a také 8hod. hydratace pleti.

Výzkum laboratoří Bioderma vyvinul Sébium sérum na základě přesně dávkovaných účinných látek (kyselina salicylová, acetyl glukosamin, kyselina hyaluronová) a technologie FLUIDACTIV™, které působí na projevy aknózní pokožky dospělých okamžitě. 

Proti nedokonalostem: Kyselina salicylová odlupuje pokožku na povrchu a okamžitě redukuje pupínky, zatímco technologie Fluidactiv™ biologicky zabraňuje oxidaci kožního mazu a tím vzniku nových nedokonalostí. 

Proti známkám stárnutí: Kyselina salicylová působí na povrchu a obnovuje pokožku, zatímco acetyl glukosamin, biomimetický derivát cukru, přirozeně přítomný v pokožce, biologicky podporuje obnovu buněk zevnitř. 

Vyhlazující účinek: Biomimetická kyselina hyaluronová hydratuje povrch pokožky, zatímco acetyl glukosamin posiluje vnitřní syntézu kyseliny hyaluronové v pokožce, aby dlouhodobě redukoval jemné linky.

Všechny produkty BIODERMA jsou připraveny podle ekobiologických principů, které jsou podstatou přístupu NAOS s respektem k ekosystému pokožky a trvalému udržení jejího zdraví.

 

BIODERMA

Parametry

EAN
3701129809280
3701129809280
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sérum
Velikost balení
30 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Naos Bioderma
  1. Očistěte pleť pomocí produktu hygieny z řady Sébium.
  2. Naneste Sébium sérum na celý obličej.
  3. Jemně masírujte, dokud se nevstřebá.
  4. Aplikujte Sébium Sensitive.
AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PROPANEDIOL, ACETYL GLUCOSAMINE, PENTYLENE GLYCOL, SALICYLIC ACID, XANTHAN GUM, POLYSORBATE 20, SODIUM CITRATE, MANNITOL, SODIUM HYDROXIDE, PROPYL GALLATE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SODIUM METABISULFITE, AMINOETHANESULFINIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 2068]

BIODERMA Sébium sérum 30 ml

619,00 Kč