0

Plantur39 Kofeinový balzám pro jemné vlasy 150 ml

Pro jemné, lámavé vlasy. Obsahuje fyto-kofeinový komplex a mikro pšeničný protein posilující vlasová vlákna.
Více informací
Plantur
Skladem
186,00 Kč Vč. DPH

(1,24 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Plantur39 Kofeinový balzám pro jemné vlasy 150 ml

Po čtyřicítce vlasy reagují na stres citlivěji. Především jemné, tenké vlasy trpí a ztrácejí svůj objem při úpravě účesu. Také opakované umývání vlasů může mít negativní dopad na povrch vlasu. Vlasy ztrácí lesk a je těžké je rozčesávat. Balzám z řady Plantur 39 je speciálně uzpůsoben systému aktivních složek této řady a využívá „zásobu kofeinu“ k ochraně vstřebaného fyto-kofeinového komplexu před vymytím. Látky z bílého čaje, kukuřice a pšenice, které obnovují a zesilují strukturu vlasu, navíc regenerují povrch vlasů a zvyšují jejich odolnost bez toho, aniž by účes ztěžkl. Vlasy se snadno upravují, dobře drží a mají větší objem.
Plantur

Parametry

EAN
4008666701534
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Balzám
Velikost balení
150 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Po umytí naneste do vlasů balzám Plantur 39 o velikosti lískového oříšku. Nechte působit po dobu 30 vteřin a důkladně opláchněte.
Aqua, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Caffeine, Panthenol, Propylene Glycol, Parfum, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Wheat Protein, Quaternium-80, Lactic Acid, Hexyl Cinnamal, Methylparaben, Camellia Sinensis Extract, Niacinamide, Zinc PCA, Limonene, Tetrasodium Etidronate, Linalool, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Sodium Benzoate.

Plantur39 Kofeinový balzám...

186,00 Kč