0

PLANTUR 39 Hyaluron šampon 250 ml

Šampon je vhodný pro ženy se suchou a svědivou pokožkou hlavy. Mimořádně jemné složení obsahuje vzácnou kyselinu hyaluronovou a hydratuje pokožku hlavy. Zmírňuje pocit napětí a svědění. Výsledkem je uvolněná pokožka hlavy a hebké vlasy.
Více informací
PLANTUR
Skladem
295,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Produkty Plantur 39 Hyaluron hydratují pokožku hlavy a snižují pocity napětí a svědění. Jemné složení přípravků s kyselinou hyaluronovou je šetrné k pokožce hlavy a zanechává vlasy sametově hebké. Přípravky Plantur 39 Hyaluron navíc obsahují osvědčený fytokofeinový komplex, který již během mytí proniká ke kořínkům vlasů a dodává jim dostatečnou energii pro růst.dodává suché pokožce hlavy vlhkost snižuje pocit napětí a svědění jemné složení je šetrné k pokožce hlavy a vlasům zabraňuje vypadávání vlasů v období menopauzy
PLANTUR

Parametry

EAN
4008666752130
Výrobce
Dr. Kurt Wolff GmbH & Co. KG
Šampon naneste na mokré vlasy a pokožku hlavy a vmasírujte. Nechte působit alespoň 2 minuty. Důkladně opláchněte. Šampon by se měl používat denně a měl by se nechat působit nejméně 2 minuty - od nanesení po opláchnutí.
Laureth sulfát sodný, myreth sulfát sodný, laureth-2, PEG-3 distearát, panthenol, laureth sulfosukcinát disodný, chlorid sodný, propylenglykol, lauroylglutamát sodný, kofein, parfém, koko-glukosid, glyceryl oleát, PEG-120 methylglukóza dioleát, hydrolyzovaný pšeničný protein, polyquaternium-7, kyselina citronová, alantoin, PEG-40 hydrogenovaný ricinový olej, polyquaternium-10, extrakt z listů Camellia Sinensis, EDTA disodná, niacinamid, tokoferol, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chlorid, hyaluronát sodný, pentylenglykol, chlorid zinečnatý, rostlinný olej, benzoan sodný, sorban draselný, fenoxyethanol.

PLANTUR 39 Hyaluron šampon...

295,00 Kč