0

Masážní a rehabilitační míček ježek 55 mm - oranžový

Masážní pomůcka k aktivaci akupunkturních bodů na těle, která stimuluje krevní oběh. Po celém povrchu má měkké výstupky vhodné k procvičování úchopů, k reflexní masáži dlaní, plosky nohou a celého těla. Vhodné k obnově citlivosti po operaci.
Více informací
-
Skladem
47,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Akupresurní ježek vzpruží Vaše tělo a zmírní únavu. Podpoří cirkulaci krve. Stimulací dlaní nebo chodidel docílíte pozitivního vlivu na celé tělo díky aktivaci nervových zakončení.

Míč ježek je opatřen bodlinami, které masírují povrch pokožky a způsobují prokrvení tkáně a svalstva. Masáže je možné provádět i několikrát denně v závislosti na potřebě popř. okruhu postižení. Při častější frekvenci se zvyšuje účinnost.

VYUŽITÍ

  • Pokud často pracujete na PC nebo děláte jinou monotónní práci rukama, krátké cviky s míčkem pomáhají uvolnit namožené svaly rukou.
  • U lidí, kteří vnímají méně podnětů v oblasti ruky, například po operacích nebo úrazech, mohou cviky s míčkem vést ke stimulaci a tím opět aktivaci příslušných receptorů.
  • Totéž platí pro klouby prstů: jak v případě kloubních onemocnění, tak po operacích mohou cviky s míčkem zvýšit pohyblivost, sílu, smyslové ústrojí a koordinaci prstů.

Uvolňující masáž rukou docílíte hnětením míčku, jeho vedením přes obě ruce krouživými či kutálejícími se pohyby nebo sevřením míčku pevně do rukou (zatnete pěsti). Alternativně můžete nataženou ruku převalovat naplno po míči a zvyšovat tlak dle libosti.

-

Parametry

EAN
8594033417345
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
ALBERT POLSKA

Míčky jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného materiálu, jejich povrch je omyvatelný a nevyžaduje žádnou složitou údržbu.

  • Tuhost: střední
  • Materiál: PVC
Při masírování se vyhněte jizvám nebo křečovým žílám.

Masážní a rehabilitační...

47,00 Kč