0

DR. POPOV Psyllium rozpustná vláknina 200 g

Pro zdravé zažívání a dobré vyprazdňování. Vláknina Psyllium Dr. Popova v ekonomickém balení.
Více informací
DR. POPOV

Velikost balení:

200 g
100 g
Skladem
152,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Psyllium je rozpustná vláknina, která se získává z vyčištěných obalů semen jitrocele indického (Plantago ovata). Dobré vyprazdňování Psyllium Dr. Popova změkčuje stolici a zároveň zvětšuje její objem. Tím napomáhá správnému a snadnému vyprazdňování, což je důležité při tuhé a nepravidelné stolici, diskomfortu v oblasti konečníku, v těhotenství apod. Zdravé hubnutí Psyllium Dr. Popova zvyšuje denní spotřebu vlákniny. Pokud užíváte vlákninu psyllium nalačno, snadněji dochází k pocitu zasycení, aniž byste zvýšili svůj kalorický příjem. Tohoto efektu se využívá při redukčních dietách. Správné zažívání Psyllium Dr. Popova podporuje normální funkci trávicího systému. Cholesterol Psyllium Dr. Popova podporuje správný metabolismus tuků a udržuje zdravou hladinu cholesterolu v krvi. Psyllium Dr. Popova zvětšuje svůj objem v trávicím traktu až 40krát. Gel, který takto vzniká, pohlcuje nadbytečnou tekutinu a prostým bobtnáním (mechanickou silou jako píst) odsouvá z trávicího traktu škodliviny. Hodí se skvěle při vaření i pečení – díky své neutrální chuti s ním snadno zahustíte polévky, pomazánky, masové směsi. Můžete ho přimíchat do jogurtu, ranní kaše nebo smoothie. Takto připravené potraviny doporučujeme vždy zapíjet dostatečným množstvím tekutiny.
DR. POPOV

Parametry

EAN
8595058900201
8595058900201
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek
Velikost balení
200 g
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Dr. Popov

1 až 2 čajové lžičky přípravku rozmíchejte ráno, popř. i večer v 250 ml vody. Důkladně zapijte další tekutinou. Maximální denní dávka je 5 čajových lžiček.

Přípravek se skládá z psyllium Plantago ovaty (vyčištěné obaly semene jitrocele indického) v té nejvyšší možné kvalitě - čistota 98 %.
Doplněk stravy. Neobsahuje barviva, konzervační látky ani chemické přísady. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí!

DR. POPOV Psyllium...

152,00 Kč