0

REGULAX pikosulfát kostky 10 mg 12 pastilek

Lék na zácpu usnadňující vyprázdnění. Ve formě jedinečných lisovaných pastilek s ovocným aroma. Stačí užít kostičku večer a efekt se dostaví po 10-12 hodinách.
Více informací
Regulax

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

REGULAX pikosulfát kostky 10 mg 12 pastilek

Regulax pikosulfát 10 mg lisované pastilky jsou určené dospělým a užívají se při zácpě, případně při stavech, které vyžadují snadné vyprázdnění. 1 lisovaná pastilka obsahuje 10 mg účinné látky.
Regulax

Parametry

SUKL kód
18216
EAN
4030031890246
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kostky
Velikost balení
12 ks
Určeno pro
Dospělé
Věk od
Od 15 roku
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Dospělí: Večer 1 kostku. Dobře rozkousanou kostku zapijte větším množstvím vody. Vhodné je užití večer před spaním, ale přípravek nesmí být užíván vleže. Přípravek je určen pouze pro dospělé. Za normálních podmínek nastane účinek zpravidla po 10 – 12 hodinách. Doporučuje se používat nejnižší množství přípravku, potřebné k dosažení měkké stolice. Přípravek je určen pouze ke krátkodobému užití. Celková doba použití by neměla přesáhnout 1 – 2 týdny.
Léčivou látkou je natrii picosulfas 10 mg v jedné kostce.Pomocnými látkami jsou zahuštěná švestková šťáva, speciální kukuřičný škrob, propylenglykol, sacharóza s kukuřičným škrobem, ztužený tuk, mikrokrystalická celulóza, dodekahydrát hydrogenfosforečnanu sodného, glycerol-monostearát, roztok citrónového aroma konc. a fíkové aroma.
Léčivý přípravek. Čtěte pozorně příbalový leták.

REGULAX pikosulfát kostky...

121,00 Kč