0

NUTREND Flexit gelacoll 180 kapslí

Produkt speciálně vyvinutý pro kloubní péči obsahuje velké množství hydrolyzátu želatiny a vitamín C, přispívající k tvorbě kolagenu, pro normální funkci kostí, chrupavek a pojivové tkáně. Kolagenní bílkovina je zdrojem širokého spektra aminokyselin a peptidů. Praktická forma kapslí.
Více informací
Nutrend
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
235,00 Kč Vč. DPH

(1,31 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NUTREND Flexit gelacoll 180 kapslí

Účinný přípravek ve formě kapslí, obsahujících vysoké množství hydrolyzátu želatiny. Produkt je obohacen o vitamin C, který přispívá k tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek a pojivové tkáně. Kolagenní bílkovina, kterou zde představuje hydrolyzát želatiny, je zdrojem širokého spektra aminokyselin a peptidů.
Nutrend

Parametry

EAN
8594073170705
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
180 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Nutrend
Základní doporučená dávka: 4 - 6 kapslí denně rozděleně mezi jídly až do spotřebování jednoho balení. Při sportu lze podávat až 8 kapslí denně mezi jídly. Zapijte dostatečným množstvím vody. Nepřekračujte doporučené dávkování.
Hydrolyzát vepřové želatiny, hydrolyzovaný vepřový kolagen, želatinová tobolka (želatina, barvivo oxid železa), kyselina L-askorbová (vitamin C), plnidlo stearan hořečnatý.
základní doporučená dávka: 4 - 6 kapslí denně rozděleně mezi jídly až do spotřebování jednoho balení. Při sportu lze podávat až 8 kapslí denně mezi jídly. Zapijte dostatečným množstvím vody. Nepřekračujte doporučené dávkování.

NUTREND Flexit gelacoll 180...

235,00 Kč