0

DR. MÜLLER Tea Tree Oil krém 30 ml

Krém s olejem čajovníku australského je vhodný k pravidelné péči o pleť se sklonem k akné a k jiným dermatologickým problémům.
Více informací
DR. MÜLLER
Skladem
133,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Krém obsahuje aktivní látky - makadamový, jojobový a avokádový olej a vitamin E, které pečují o pleť a udržují ji vláčnou. Olej čajovníku australského (Tea Tree Oil) účinně působí při projevech akné.

TEA TREE OIL - TTO

Esenciální olej z divoce rostoucích stromů (Melaleuca alternifolia) nízkého vzrůstu z východního pobřeží Austrálie je používán australskými domorodci k léčbě řady nemocí již tisíce let. Dnes jsou zdrojem oleje čajovníku australského – Tea Tree Oil (TTO) – rostliny pěstované na plantážích. Využívá se jeho vynikajících antibakteriálních, antimykotických a protizánětlivých účinků v medicíně i kosmetice.

TTO působí proti širokému spektru bakterií a přispívá ke zvýšení odolnosti organismu. Velice důležitá je jeho kvalita, neboť ne všechny oleje mají vysoký obsah účinných látek (především 4-Terpineolu).

Dr. Müller Pharma používá do svých výrobků zásadně nejkvalitnější farmaceutický Tea Tree Oil.

DR. MÜLLER

Parametry

EAN
8594009625781
8594009625781
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
30 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 4 roku
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Dr. Müller Pharma s.r.o.
Dr. Müller Pharma s.r.o.
Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Ethylhexanoate, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Oleate, Polysorbate 80, Glycerin, Panthenol, Tocopheryl Acetate, PEG-26 Jojoba Acid, PEG-26 Jojoba Alcohol, PEG-11 Avocado Glycerides, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Isoeugenol, Amyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate.

DR. MÜLLER Tea Tree Oil...

133,00 Kč