0

Dr. Weiss STOPKAŠEL Medical 24 pastilek

Šetrná a účinná pomoc při kašli a bolesti v krku. Mohou užívat těhotné a kojící ženy.
Více informací
Dr. Weiss
Skladem
156,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

STOPKAŠEL Medical pastilky Dr. Weiss® je zdravotnický prostředek, který obsahuje unikátní směs 5 bylinných extraktů (jitrocel, boswellie, mateřídouška, bazalka, eukalyptus), které pomáhají při projevech suchého a vlhkého kašle. Pastilky vytváří ochrannou vrstvu na sliznici úst a hrdla. Tímto způsobem zmírňují podráždění a kašel a snižují pocit škrábání v krku. Přípravek je vhodný pro celiaky, mohou jej užívat těhotné a kojící ženy.
Dr. Weiss

Parametry

EAN
8594059737588
8594059737588
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Pastilky
Velikost balení
24 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Simply You
Každé 2–3 hodiny nechejte volně rozpustit v ústech 1 pastilku. Pastilky se nemají žvýkat ani polykat. Nepřekročte dávku 7 pastilek denně u dospělých a dávku 5 pastilek denně u těhotných a kojících žen. Děti od 3 do 6 let mohou užívat maximálně 3 pastilky denně, děti od 7 do 14 let mohou užívat maximálně 4 pastilky denně. Podávejte pouze dětem, které zvládnou pastilky bezpečně vycucat!
Sladidla: glukózový sirup, sacharóza; extrakt boswellie (Boswellia serrata), extrakt jitrocele (Platntago lanceolata), eukalyptový olej (Eucalyptus globulus), mentol, extrakt bazalky (Ocimum basilicum), olej mateřídoušky (Thymus zygis), seleničitan sodný pentahydrát (selen).
Nedoporučuje se užívat v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Přípravek je vhodný od 3 let. V případě jakýchkoliv potíží se obraťte na svého lékaře nebo lékárníka. Nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti.

Dr. Weiss STOPKAŠEL Medical...

156,00 Kč