0
Puressentiel Akce
  • Puressentiel Akce

PURESSENTIEL Roll-on proti stresu 5 ml

Roll-on proti stresu. Masážní kuličkový aplikátor. 12 esenciálních olejů. 100% čisté a přírodní. Zmírňuje napětí. Zklidňuje mysl při stresu. Pro osoby od 7 let.
Více informací
Puressentiel
Brzy skladem
257,00 Kč Vč. DPH

(51,40 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

PURESSENTIEL Roll-on proti stresu 5 ml

Francouzská rodinná značka Puressentiel působící v lékárnách vznikla v roce 2005. Zakladateli jsou Isabelle a Marco Pacchioni, kteří se řadí mezi milovníky aromaterapie. Kombinují součinnost aromaesenciálních olejů a nejčistších aktivních složek. Přípravky jsou navrženy tak, aby se staraly o denní zdraví a pohodu celé rodiny. Puressentiel nabízí jednoduché, efektivní a přírodní řešení, jak zmírnit bolest a nebo zajistit úlevu.
Puressentiel

Parametry

EAN
3401546259551
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Roll-on
Velikost balení
5 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 7 let
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Puressentiel
Akce
Puressentiel
Adresa výrobce
The York House 221 Pentonville Road 6th Floor London N1 9JY, Velká Británie
Před použitím důkladně protřepejte. Nanášejte na pokožku: na vnitřní stranu zápěstí, na spánky a strany krku. Vnitřní strany zápěstí o sebe chvilku třete a zhluboka se nadechněte vůně esenciálního oleje, kdykoliv ucítíte stres. Nadechněte se desetkrát zhluboka.
Římský rmen, levandule, levandule, majoránka, mentha pulegium, neroli, pomeranč, petitgrain, západoindické santalové dřevo, šalvěj, vetiver a ylang ylang se zklidňujícími, tišícími a uvolňujícími účinky.
Pokožku ihned po aplikaci nevystavujte slunci. Nedoporučujeme dětem do 7 let, těhotným nebo kojícím ženám, osobám, které v minulosti zaznamenaly křečové nebo epileptické záchvaty a lidem s alergií na salicyláty. V případě dětí, a pokud jste během léčby, poraďte se před použitím s lékařem. Vyvarujte se kontaktu s očima a sliznicemi. Držte mimo dosah dětí. Nepoužívejte, pokud jste alergici a neprovedli jste předchozí test na pokožce. Určeno pro vnější použití.

PURESSENTIEL Roll-on proti...

257,00 Kč