0

Compeed Náplast na kuří oka 10 ks

Pomáhá odstranit kuří oka na prstech u nohou a na chodidlech. S kyselinou salicylovou pro účinné odstranění kuřích ok. Diskrétní tělová barva. Voděodolná.
Více informací
Compeed
Skladem
159,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Základem náplasti Compeed je vlhký způsob hojení (tzv. hydrokoloidní). Klinické výzkumy prokázaly, že rána se hojí mnohem rychleji ve vlhkém prostředí než v prostředí suchém. Při vlhkém hojení nevzniká klasický strup, ale aktivní gel s částicemi absorbujícími vlhkost, který okamžitě ztlumí a zastaví bolest.
Compeed

Parametry

EAN
3574660261813
3574660261813
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Náplast
Velikost balení
10 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Laboratoire HRA Pharma
Zasaženou oblast důkladně omyjte a osušte. Ujistěte se, že kůže okolo i na kuřím oku není mastná od krémů, či olejů. Pro optimální přilnavost zahřívejte náplast v ruce po dobu 1 minuty. Nejprve sejměte vzorovaný ochranný papír a poté odstraňte vnější bílý papír, přitom opatrně držte bílý štítek. Nedotýkejte se lepící strany. Náplast nalepte zapuštěným terčíkem přímo na kuří oko a uhlaďte okraje náplasti. Náplast odstraňte po maximálně 48 hodinách. Zasaženou oblast namočte v teplé lázni po dobu 5 minut před odstraněním uvolněné kůže. Postup opakujte dle potřeby, nejdéle však 14 dní. Jak se kůže hojí, náplast se samovolně odlepí. Pokud je nezbytně nutné náplast COMPEED odstranit, natáhněte ji na povrchu kůže tak, jako byste ji chtěli prodloužit.
Osoby trpící diabetem by se měly před použitím poradit se svým lékařem. Neaplikujte na infikované rány. Jestliže se kuří oko nehojí nebo se zhorší, přerušte používání a konzultujte stav se svým lékařem. Náplast nikdy nestříhejte, okraje jsou speciálně tvarované tak, aby zajistily přilnavost náplasti. Jakékoli zbytky lepidla na punčochových kalhotách, ponožkách či botách mohou být odstraněny technickým benzínem. Před použitím si pozorně prostudujte návod k použití.

Compeed Náplast na kuří oka...

159,00 Kč