0

FEMIBION 1 Plánování a první týdny těhotenství 28 tablet

Doplněk stravy s jedinečným složením pro specifickou péči v období plánování těhotenství a jeho rané fázi - do ukončeného 12 týdne. Obsahuje kyselinu listovou a aktivní folát Metafolin®, vitamin D3, cholin, selen a železo.
Více informací
FEMIBION
Skladem
331,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Doplněk stravy byl vyvinut k podpoře zvláštních potřeb žen, které plánují otěhotnět nebo jsou v raném stádiu těhotenství. Jedná se o doplněk ke zdravé stravě. Femibion ​​1 obsahuje kombinaci pečlivě vybraných látek, včetně směsi folátů (Metafolin® a kyselina listová).

Kyselina listová
Vitamin ze skupiny vitaminů B. V těle se přeměňuje (metabolizuje) na biologicky aktivní formy, tzv. foláty. V lidském těle pak folát podporuje normální krvetvorbu, buněčné dělení a v těhotenstí je důležitý také pro růst zárodečných tkání, včetně placenty. Placenta pak zprostředkovává přenos živin k nenarozenému miminku.

Metafolin
Speciální forma folátů, která se v těle nemusí přeměnit, ale je přímo dostupná.

Cholin
Přispívá k normálnímu metabolismu homocysteinu, který je duležitý v různých fázích života, včetně těhotenství. Během těhotenství je potřeba cholinu zvýšená.

Jód
Přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy a její správné funkci.

Vitamin B1, B2 a kyselina pantothenová
Pomáhají snižovat pocit únavy a vyčerpání.

Vitamin C a selen
Podporují normální funkci imunitního systému.

Od 13. týdne těhotenství je ukončená vývojová fáze plodu (už se vytvořily životně důležité orgány) a začíná fáze velmi rychlého růstu. Proto doporučujeme přejít na Femibion® 2 Těhotenství.

FEMIBION

Parametry

EAN
4054839760624
4054839760624
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
28 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
P&G Health Austria
Adresa výrobce
Hößlgasse 20-22, 9800 Spittal an der Drau, Rakousko

Užívejte 1 tabletu denně a zapijte trochou vody, nejlépe při hlavním jídle.

Cholin bitartarát, plnidlo: mikrokrystalická celulóza, L askorbát vápenatý, hydrogenovaný olej ze sójových bobů, bisglycinát železnatý, leštící látka: hydroxypropylmethylcelulóza, plnidlo: zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulózy, barvivo: uhličitan vápenatý, maltode xtr in, leštící látka: polyvinylalkohol, polyethylenglykol, mastek& hydroxypropylcelulóza, nikotinamid, kyselina: kyselina citrónová, protispékavá l átk a: hořečnaté soli mastných kyselin, mastné kyseliny& fosforečnan vápenatý, DL α tokoferylacetát, D pantothenát vápenatý, sacharóza, modifikovaný škrob, pyridoxin hydrochlorid, thiamin mononitrát, škrob, riboflavin, L methylfolát vápenatý (Metafolin®), kyselina listová, jodid draselný, D biotin, cholekal ciferol, selenan sodný, kyanokobalamin.

Neobsahuje lepek , laktózu ani želatinu.

Doporučenou denní dávku nepřekračujte. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplňky stravy neužívejte jako náhradu pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

FEMIBION 1 Plánování a...

331,00 Kč