0

ORTHOMOL Natal 30 sáčků + 60 tobolek

Doplněk stravy pro normální vývoj zraku a mozku plodu. Obsahuje DHA, kyselinu listovou, minerální látky, stopové prvky a vitamíny.
Více informací
ORTHOMOL
Skladem
1 225,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Orthomol Natal je doplněk stravy obsahující živiny důležité pro vývoj dítěte. Příjem kyseliny dokosahexaenové (DHA) ze strany matky přispívá k normálnímu vývoji mozku a zraku plodu či kojeného dítěte. Příznivý účinek je zde dosažen při denním příjmu 250 mg DHA. Kyselina listová přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství. Železo se podílí na normální tvorbě červených krvinek a hemoglobinu. Vápník, hořčík, zinek, železo, vitamin D, vitamin B12 a kyselina listová mají příznivý vliv na pochody buněčného dělení. Vitamin C, vitamin B6, vitamin B12, vitamin D, kyselina listová, železo, zinek, selen a měď přispívají k normální funkci imunitního systému. Vápník je potřebný k udržení normálního stavu kostí. Vitamin C, vitamin K, vitamin D a také zinek a hořčík přispívají k udržení normálního stavu kostí. Vitamin D se podílí na normálním vstřebávání/využití vápníku. Jód a selen přispívají k normální funkci štítné žlázy. Kromě toho přispívají vápník a hořčík k normální funkci svalů. Obsahuje kultury bakterií mléčného kvašení.

Zdravotní stav ovlivňuje řada faktorů, ale moderní medicína již umožňuje mnohé procesy upravit, v případě těch negativních zmírnit nebo zpomalit či dokonce optimalizovat funkce jednotlivých systémů. Pozoruhodné výsledky prokazuje orthomolekulární medicína, která cestou vysokých dávek přírodních biologicky aktivních látek podporuje správnou funkci imunitního, oběhového nebo dalších systémů v lidském těle tak, aby onemocnění předcházela anebo podporovala jejich probíhající léčbu.

Zakladatelem a průkopníkem orthomolekulární medicíny je dvojnásobný laureát Nobelovy ceny profesor Linus Pauling, který již v roce 1968 stanovil její definici a své závěry zveřejnil v prestižním vědeckém časopise Science. Základní princip orthomolekulární medicíny definoval tak, že se „jedná o zachování dobrého zdravotního stavu a o léčbu nemocí pomocí řízených změn přesných koncentrací látek, které se v lidském těle běžně vyskytují“. V praxi to znamená, že je třeba dodat každý den lidskému tělu odpovídající množství vitaminů, stopových prvků a minerálních látek, a to ve správné koncentraci a kombinaci, což zajistí a udrží jeho správné fungování a obranyschopnost. Co je však specifické nebo jedinečné, je právě správná kombinace těchto vitaminů, minerálních látek a stopových prvků s dalšími velmi důležitými přírodními látkami, ať už jsou to výtažky z ovoce, zeleniny a bylin s vysokým obsahem látek, rostlinných barviv nebo rybích olejů.

ORTHOMOL

Parametry

EAN
4260022697114
4260022697114
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek/Tobolky
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Orthomol GmbH

Rozpusťte obsah jednoho sáčku (= denní porce) v přibližně 150 – 200 ml neperlivé vody nebo ovocné šťávy a užívejte každý den s jídlem nebo po jídle. Dále užijte hnědé tobolky (omega-3-mastné kyseliny, vitamin E, stopové prvky) a bílou tobolku obsahující kultury bakterií mléčného kvašení. Denní dávku si můžete vzít během dne při jakémkoli jídle.

Vaše strava před a v průběhu těhotenství a po porodu hraje důležitou roli ve vývoji Vašeho dítěte. Strava bohatá na mikroživiny v průběhu kojení zaručuje, že budete schopna zajistit Vašemu dítěti výživu, kterou potřebuje pro svůj růst a pro život. Užíváním přípravku Orthomol Natal v průběhu těhotenství a kojení můžete zlepšit příjem dostatečného množství mikroživin pro Vás a Vaše dítě. Suplementaci stravy přípravkem Orthomol Natal je možno doporučit již i ženám, které si přejí mít dítě.

Mikroživiny jsou potřebné každý den, je proto doporučeno pravidelné dlouhodobé užívání.

1 denní porce 14 g prášku a 3 tobolky (1,6 g) Sacharóza, hydrát kalcium-laktátu, maltodextrin, kyselina citronová (bezvodá), monohydrát kalcium-glukonátu, rybí olej (3,8%), magnesium-citrát, magnesiumkarbonát, kukuřičný škrob, kalcium-karbonát, želatina, hydrogenuhličitan sodný (regulátor kyselosti), aroma, kyselina askorbová, bílý vosk (zahušťovač), glycerol 85% (zvlhčovací prostředek), hypromelosa (potahová látka), olivový olej, tokoferol-acetát alfa, nikotinamid, zinkum-glukonát, prášek z pomerančového plodu, arabská klovatina (stabilizátor), kultury bakterií mléčného kvašení (obsahující: Lactococcus lactis, Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum) (0,2%), kalcium-pantotenát, ferrum(II)-fumarát, pyridoxin-hydrochlorid, thiamin-hydrochlorid, sójové lecitiny (emulgační činidlo), riboflavin, beta-karoten, oxidy železa (barviva), síran měďnatý, hořečnaté soli mastných kyselin (látka bránící spékání), oxid titaničitý (barvivo), kyselina listová, chlorid chromitý, molybdenan sodný, jodid draselný, biotin, fytomenadion, selenan sodný, cholekalciferol, kyanokobalamin.

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalový leták.

ORTHOMOL Natal 30 sáčků +...

1 225,00 Kč