0

Dermatix Silikonový gel na úpravu jizev 15 g

Dermatix Silikonový gel se používá k ošetření a prevenci vzniku keloidních a hypertrofických jizev (jako jsou například jizvy po běžných chirurgických zásazích, poraněních kůže a popáleninách) poté, co je rána zhojena a povrch celistvý.
Více informací
Dermatix
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
914,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Dermatix Silikonový gel se používá k ošetření a prevenci vzniku hypertofických a keloidních jizev. A to po poranění kůže způsobené úrazem, popáleninách nebo chirurgických zákrocích. Nelze úplně zamezit vzniku jizvy, avšak můžeme výrazně potlačit její viditelnost, vyrovnat a vyhladit jizvu a změkčit ji. Omezit nežádoucí barevné změny, svědění a utlumit bolest. nnPřípravek se snadno aplikuje na všechna místa kůže, včetně obličeje, kloubů a kožních záhybů. Je rychleschnoucí a vytváří průhledný krycí „film“, který zároveň chrání před působením vnějších vlivů. Gel je průhledný a bez parfemace, po zaschnutí je možné nanášet make-up. Je vhodný pro děti i osoby s citlivou kůži, jeho aplikace je rychlá a bezbolestná.
Dermatix

Parametry

EAN
5060022645004
5060022645004
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Nanášejte 2x denně, ráno a večer . Postižené místo omyjte a osušte. Jemně vmasírujte malé množství na povrch jizvy. V případě, že nanesete větší množství, jemně setřete přebytek, abyste zamezili znečištění oděvu. Kosmetické přípravky lze aplikovat až po úplném zaschnutí přípravku. Vhodné i pro děti.
Polysiloxan (silikon)

Dermatix Silikonový gel na...

914,00 Kč