0

Hemagel 30 g

Zdravotnický prostředek vhodný na ošetření akutních i chronických ran.
Více informací
Hemagel

Velikost balení:

30 g
100 g
Skladem
495,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Hemagel se doporučuje pro správné a rychlé ošetření ran v domácnosti. Je vhodný na povrchová poranění, jako jsou odřeniny, popáleniny 1. stupně, řezné, sečné rány, puchýře a další poranění, při kterých je porušen kožní kryt. Urychluje hojení ran až o 50 %. Díky své struktuře neprostupuje do organismu, je tedy vhodný pro: všechny věkové kategorie, děti od 0. měsíce věku*, těhotné a kojící ženy*, pacienty s další medikací. Zabraňuje vstupu infekce do rány. Snižuje bolestivost rány po aplikaci. Pohodlně a jednoduše se aplikuje. Vyžaduje malý počet převazů (až jedenkrát za 3 dny). *U rizikových skupin, jako jsou děti a těhotné nebo kojící ženy, konzultujte použití Hemagelu s lékařem.

Hemagel

Parametry

EAN
8594177490266
8594177490266
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
30 g
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Vh Pharma
Očistěte ránu od mechanických nečistot. Rozetřete tenkou vrstvu gelu (cca 1 mm) po celé ploše spodiny rány s mírným přesahem na zdravou pokožku. Gel přilne na spodinu rány a postupně absorbuje sekrety a další tekutiny z rány. Ránu překryjte nesavým materiálem a následně fixujte obinadlem nebo gázovým čtvercem a náplastí. Drobná poranění po nanesení gelu kryjte polštářovou náplastí. Účinek gelu se projevuje bobtnáním. Unikátní technologie gelu zabraňuje přilepení k ráně a tím umožňuje i velmi snadné odstranění bez bolesti jemným setřením nebo opláchnutím. Převaz provádějte dle potřeby po 12 - 48 hodinách. Vždy dle stavu rány a průsaku sekundárního krytí nebo pokynů ošetřujícího.
HemaGel® je hydrofilní gel složený z kopolymeru 2-hydroxyethylmetakrylátu obsahujícího polymerně vázané stericky stíněné aminy (HEMA-HAS), makrogolu a čištěné vody (aqua purificata).
V případě výskytu vedlejších nežádoucích účinků (zvýšená bolestivost, zarudnutí apod.) přerušte léčbu a kontaktujte ošetřujícího lékaře. Chraňte před dětmi! Pouze pro vnější použití. Nepoužívejte vnitřně! Nepoužívejte po uplynutí exspirační doby uvedené na tubě. Nepoužitý prostředek nebo prostředek s prošlou exspirací vraťte do lékárny. Použití u dětí, těhotných a kojících se doporučuje po konzultaci s lékařem. Výrobek na ránu aplikujte nejdéle po dobu 30 dnů. Použití delší než 30 dnů konzultujte s lékařem. Po každém použití tubu pečlivě uzavřete. Zdravotnický prostředek. Před použitím si pečlivě přečtěte návod k použití.

Hemagel 30 g

495,00 Kč