0

Hemagel NEW 30 g

Zdravotnický prostředek vhodný na ošetření akutních i chronických ran.
Více informací
Hemagel

Velikost balení:

30 g
100 g
Skladem
697,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Hemagel NEW pomáhá při hojení akutních ran jako jsou odřeniny, popáleniny I. a II. stupně, řezné, sečné rány, praskliny, puchýře a také chronických ran typu bércové vředy, proleženiny a kožní defekty u pacientů s diabetem. Hydrofilní gel obsahující patentem chráněný polymer IPN je vhodný pro všechny skupiny pacientů. Působí na principu vlhkého hojení, které podporuje v ráně fázi granulace a epitelizace. Převazy jsou tak méně bolestivé a méně časté. Hemagel NEW je vyvinutý Ústavem Makromolekulární chemie AV ČR.
Hemagel

Parametry

EAN
8594177490785
8594177490785
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
30 g
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Vh Pharma
Očistěte ránu od mechanických nečistot. Rozetřete tenkou vrstvu gelu (cca 1 mm) po celé ploše spodiny rány s mírným přesahem na zdravou pokožku. Gel přilne na spodinu rány a postupně absorbuje sekrety a další tekutiny z rány. Ránu překryjte nesavým materiálem a následně fixujte obinadlem nebo gázovým čtvercem a náplastí. Drobná poranění po nanesení gelu kryjte polštářovou náplastí. Účinek gelu se projevuje bobtnáním. Unikátní technologie gelu zabraňuje přilepení k ráně a tím umožňuje i velmi snadné odstranění bez bolesti jemným setřením nebo opláchnutím. Převaz provádějte dle potřeby po 12 - 48 hodinách. Vždy dle stavu rány a průsaku sekundárního krytí nebo pokynů ošetřujícího.
Obsahuje patentově chráněný polymer IPN, který má ve své struktuře polymerně vázané stericky stíněné aminy. Další složky jsou Macrogol 300 a čištěná voda.
Použití u dětí, těhotných a kojících žen se doporučuje po konzultaci s lékařem. Zdravotnický prostředek. Před použitím si pečlivě přečtěte návod k použití.

Hemagel NEW 30 g

697,00 Kč