0

ALFASILVER tekuté mýdlo 150 ml

ALFASILVER tekuté mýdlo s nanostříbrem a kaolinem je určeno pro každodenní čištění pokožky. Díky mimořádnému složení zmírňuje projevy kožních zánětů, vyživuje a regeneruje pokožku. Zmírňuje podráždění pokožky, která je atopická nebo náchylná k atopii.
Více informací
ALFASILVER

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

ALFASILVER tekuté mýdlo 150 ml

Alfasilver tekuté mýdlo s nanostříbrem a kaolinem je určeno pro každodenní čištění pokožky.n n Díky mimořádnému složení zmírňuje projevy kožních zánětů, vyživuje a regeneruje pokožku. Zmírňuje podráždění pokožky, která je atopická nebo náchylná k atopii.n Má uklidňující, vyhlazující a mineralizující vliv a zvyšuje přirozenou ochrannou bariéru pokožky. Jemně čistí, odstraňuje odumřelé buňky pokožky a jemně stahuje póry bez vysoušení pokožky.n Zmírňuje podráždění pokožky, která je atopická nebo náchylná k atopii. Snižuje pocit zvýšeného pocení a nadměrné mastnoty při akné.n Díky společnému působení hlavních složek je prostředek určen k profylaktické péči, k mírnění projevů kožních nemocí a jako podpora při léčbě kožních lézí.n n Přípravek se doporučuje používat:n - při podpůrné léčbě seboroické dermatitidyn - při podpůrné léčbě atopické dermatitidyn - při podpůrné léčbě kožních alergiín - k péči o smíšenou a mastnou pokožkun - pro ochranu citlivé pokožky, - pokožky náchylné k alergiím a podrážděnín - podpůrně a pro ochranu při čištění a péči o pokožku v okolí stomien - podpůrně a pro ochranu pro mytí kůže pacientů náchylných k výskytu proleženin, opruzenin a dalších onemocnění kůžen - ochraně pro mytí kůže pacientů s problémem močové a/nebo fekální inkontinencen - ochranně pro mytí kůže u osob s problémem zvýšeného pocenín n Prostředek je určen pro děti od 6 let, dospívající a dospělé.n Doporučeno pro normální, mastnou a smíšenou pokožku.
ALFASILVER

Parametry

EAN
5905279412569
Cesta podání
Kožní
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 6 let
Režim výdeje
kosmetický přípravek
Voda, Laurethsulfát sodný, Cocamidopropyl betain, Glycerin, Coco glukosid, Ethylenglykol diesterát, Diethanolamid mastných kyselin kokosového oleje, Nanostříbro, kaolin, Chlorid sodný, Kyselina citronová, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Levandulový olej, Linalol, Limonen, Geraniol, Kumarin.

ALFASILVER tekuté mýdlo 150 ml

180,00 Kč