0

ViraSoothe SprayGel 60ml

Chladivý gel ve spreji pomáhá zmírnit podráždění při planých neštovicích. Napomáhá hojení, zmírňujevytvoření následné infekce či jizev.
Více informací
Skladem
176,00 Kč Vč. DPH

(2,93 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ViraSoothe SprayGel 60ml

Virasoothe obsahuje patentovanou technologii Osmo Care, která ochlazením pokožky zmírňuje svědění při planých neštovicích. Ochranou okolí postižené pokožky napomáhá jejímu přirozenému hojení, což snižuje pravděpodobnost vzniku sekundární infekce a vytvoření jizev.

Parametry

EAN
5011309006612
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
60 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
6 měsíců
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Lze jej používat na celý obličej a tělo, ale gel se nesmí nastříkat přímo na obličej nebo do blízkosti očí. Lahvičku držte ve vzdálenosti asi 10 cm od kůže a nastříkejte gel na kuži. V případě potřeby geljemně vmasírujte do postižené oblasti. Používejte dvakrát až třikrát denně nebo dle potřeby. Dbejte na to, aby Vám sprej nevnikl do očí nebo abyste si jej nestříkli přímo do obličeje. Sprej nevdechujte. Aplikaci na obličej je nejlepší provádět pomocí rukou a jemně gel vetřít do pokožky.

Glycerol, PEG-8, kaprylyl glykol, polyakrylát sodný, karbomer, hydroxid sodný a čištěná voda. Neobsahuje konzervační látky.

ViraSoothe SprayGel 60ml

176,00 Kč