0

BIODERMA Pigmentbio C-koncentrát 15 ml

Čistý vitamín C pro intenzivní korekci pigmentových skvrn.
Více informací
Bioderma
Skladem
691,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Ať už se jedná o důsledek působení slunce (solární lentigo), věku (senilní lentigo), těhotenství (melasma), jizev či pupínků (postzánětlivá hyperpigmentace), nebo tření, skvrny na kůži jsou odrazem našeho života. Příčinou těchto hyperpigmentací je nadměrná tvorba melaninu, jenž ztmavuje kůži. Odstranění těchto poruch pigmentace a návrat ke sjednocené, jasné pleti vyžaduje čas a trpělivost, ženy ovšem chtějí okamžité výsledky. BIODERMA vyvinula technologii LumiReveal™, inspirovanou nejúčinější dermatologickou léčbou. Působí efektivně a dlouhodobě na příčiny hyperpigmentace ve 3 biologických fázích, přičemž zajišťuje výbornou toleranci.
Bioderma

Parametry

EAN
3701129800119
3701129800119
Léková forma
Kapky
Velikost balení
15 ml
Určeno pro
Dospělí
Režim výdeje
Kosmetika
Jako monoterapeutické ošetření po dobu 1 až 3 měsíců. Před prvním použitím pevně stiskněte oběma palci uzávěr balení, aby se z něj mohl plně uvolnit vitamín C. Odšroubujte bílé vičko a zkontrolujte, zda se uvolnil veškerý práškový vitamín C. Našroubujte kapátko a 10 sekund protřepávejte, aby se vitamín C promísil. Nanášejte 5 kapek každý večer na obličej a krk po vyčištění micelární vodou Pigmentbio H2O. Lze aplikovat samostatně nebo před večerní aplikací produktu Pigmentbio Noční sérum.Aby dobré výsledky vydržely po celý rok, měsíční kúru každé 3 měsíce zopakujte.
Pigmentbio C-Concentrate je obohacen o koktejl vitamínů nezbytných pro pokožku: vitamíny C, E a PP, jež chrání a posilují kožní bariéru. Vysoká koncentrace AHA/BHA. Technologii LumiReveal.
AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, GLYCOLIC ACID,nGLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE,nSODIUM HYDROXIDE, ASCORBYL GLUCOSIDE, NIACINAMIDE, SALICYLICnACID, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER,nSORBITAN SESQUIOLEATE, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYLnACETATE, XANTHAN GUM, SODIUM CITRATE, LYSINE, AZELAIC ACID,nMANNITOL, XYLITOL, SODIUM METABISULFITE, ANDROGRAPHISnPANICULATA LEAF EXTRACT, RHAMNOSE, SACCHARIDE ISOMERATE,nGLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, TOCOPHEROL,nFRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,nLAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 758]
Vyhýbejte se okolí očí. Dodržujte návod k použití. Může být pociťováno mravenčení, jež souvisí s mechanismem účinku a mělo by rychle vymizet. Jestliže přetrvává podráždění, přestaňte produkt používat a poraďte se s lékařem nebo lékárníkem.

BIODERMA Pigmentbio...

691,00 Kč