0
  • Photoderm AKCE

BIODERMA Photoderm Opalovací mléko pro děti SPF 50+ 200 ml

Velmi vysoká širokospektrální ochrana přizpůsobená citlivé dětské pokožce.
Více informací
Bioderma
Skladem
576,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Špičková technologie sluneční ochrany je speciálně navržená pro citlivou dětskou pokožku včetně pokožky se sklonem k atopii. Schváleno dermatology. Spojení slunečních filtrů, antioxidačního účinku vitaminu E a oleje z meruňkových jader chrání a posiluje bariérovou funkci pokožky proti slunečnímu záření. Hydratuje až 8 hodin. Snadno se aplikuje a rychle vstřebává. Nezanechává bílé a mastné stopy.
Bioderma

Parametry

EAN
3701129807293
3701129807293
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mléko
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Děti
Věk od
od 12 měsíců
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Naos Bioderma
Akce
BIODERMA
Aplikujte rovnoměrně a v dostatečném množství před pobytem na slunci na mokrou nebo suchou pokožku. Pro zachování ochrany aplikujte znovu po pocení, plavání nebo osušení ručníkem. Vyhněte se kontaktu s oblečením. Aplikujte na zdravou pokožku.
Aqua/Water/Eau, Dibutyl Adipate, Dicaprylyl Carbonate, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylhexyl Butamido Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Propanediol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Polyglyceryl-6 Stearate, Glycerin, Brassica Campestris/Aleurites Fordii Oil Copolymer, C20-22 Alkyl Phosphate, 1,2-Hexanediol, C20-22 Alcohols, Microcrystalline Cellulose, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Polyglyceryl-6 Behenate, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Cellulose Gum, O-Cymen-5-Ol, Glycine Soja (Soybean) Oil, Sodium Hydroxide, Diisopropyl Sebacate, Propylheptyl Caprylate. [Bi 2027]
Pro děti starší 12 měsíců. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Nadměrná expozice slunci představuje vážné zdravotní riziko.

BIODERMA Photoderm...

576,00 Kč