0

Bübchen Baby dětský šampon 200 ml

Šampon s dobrou pěnivostí a pH neutrálním k pokožce jemně a šetrně myje dětské vlásky a usnadňuje jejich rozčesávání. S heřmánkovým extraktem a výtažkem z lipového květu. Vytváří bohatou, příjemně vonící pěnu a neštípe do očí. Neobsahuje mýdlo ani barviva.
Více informací
Bübchen

Velikost balení:

200 ml
400 ml
Brzy skladem
123,00 Kč Vč. DPH

(0,62 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Bübchen Baby dětský šampon 200 ml

Značka Bübchen, která patří do portfolia švýcarské nadnárodní společnosti Nestlé, se specializuje na výrobu a prodej kosmetiky určené pro kojence, batolata i nastávající maminky. Bübchen si zakládá na tom, že věnuje maximální pozornost kvalitě i bezpečnosti svých produktů. Každý z nich před uvedením na trh prochází přísným dermatologickým testováním, což výrazně snižuje riziko vzniku alergické reakce. Šampony, krémy, sprchové gely a další výrobky Bübchen obsahují pouze ty nejvybranější přírodní ingredience jako lipový květ, jojobový olej nebo extrakt z měsíčku lékařského. Jsou velmi účinné a současně šetrné k pokožce. Navíc krásně voní.
Bübchen

Parametry

EAN
4053800002619
Léková forma
Šampon
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Děti
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Bübchen
Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Laureth-3, Glycerin, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Sodium Chloride, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum, Citric Acid, Tocopherol.

Bübchen Baby dětský šampon...

123,00 Kč