0

Pharma Activ ProTunnel gel 75 ml

Regenerační gel na namáhané ruce a nohy.
Více informací
Pharma Activ
Brzy skladem
198,00 Kč Vč. DPH

(2,64 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Pharma Activ ProTunnel gel 75 ml

ProTunnel gel je regenerační gel na namáhané ruce a nohy, jeho bohaté složení s obsahem vitamínu B6 (pyridoxin hydrochlorid) a aktivní formy vitamínu B6 (pyridoxal-5-fosfát) vyživují pokožku do hloubky a napomáhají obnovovat tak přirozený zdravý stav pokožky. Gel dodává namáhané pokožce tolik potřebné živiny, přináší na dotčená místa pokožky regeneraci a výživu. Pomáhá navracet ji tak díky aktivním látkám pružnost, přirozenou citlivost a posílení pokožky. Gel díky lehké struktuře a aktivním látkám přináší regeneraci pokožky. Deklarovaného příznivého účinku dosáhnete při pravidelné dlouhodobé aplikaci. Gel nezanechává na pokožce žádné nežádoucí zbytky mastnoty. Má velmi lehkou strukturu a je tak ideální pro všechny typy pleti. Důsledkem aktivních látek gel zanechává lehce žluté zbarvení pokožky, které není vadou výrobku.
Pharma Activ

Parametry

EAN
8594195440472
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
75 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Pharma Activ
Aplikace: 2× denně 2 cm gelu naneste na dotčené místo a důkladně rozetřete. Neparfémováno.Dermatologicky testováno. Gel zanechává lehce žluté zbarvení pokožky. Pouze k zevnímu užití, pro dospělé.
Aqua, Carbomer, Pyridoxine Hydrochloride, Beta-escin, L-Arginine, Pyridoxal 5-Phosphate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide.

Pharma Activ ProTunnel gel...

198,00 Kč