0

Bepanthen Baby mast duopack 2x100 g

Jemná mast pro každodenní péči o pokožku dětského zadečku. Podporuje regeneraci a pomáhá chránit před vznikem opruzení. Vhodná již do porodnice, pomáhá zklidnit kojením podrážděné bradavky.
Více informací
Bepanthen

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Bepanthen Baby mast duopack 2x100 g

Mast díky své konzistenci vytváří na pokožce transparentní prodyšnou ochrannou vrstvu. Obsahuje 5% panthenol neboli provitamin B5, který přispívá k obnově přirozené kožní bariéry, hydratuje pokožku a podporuje přirozené regenerační procesy. Bepanthen Baby získal v roce 2019 ocenění spotřebitelů Nejdůvěryhodnější značka roku v kategorii přípravků na opruzeniny.
Bepanthen

Parametry

EAN
8590322003596
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mast
Velikost balení
200 g
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Kosmetika
Pro miminko: Na čistou a suchou pokožku vašeho miminka aplikujte tenkou vrstvu masti při každém přebalení. Pomáhá chránit pokožku zadečku před opruzeninami, pomáhá k její regeneraci a hydrataci. Pro maminku: Jemně pečuje o bradavky během kojení. Naneste mast na kousek sterilní gázy a potřete jemně bradavku a její okolí. Na podrážděnou pokožku nanášejte mast 1-3 x denně.
Čištěná voda, tekutý parafín, panthenol (dexpanthenol), panenský mandlový olej, bílá vazelína, cetylalkohol, stearylalkohol, bílý včelí vosk, glycerinový olej, ozokerit, lanolin alkohol. Aktivní složka: panthenol.
Nepoužívejte při alergii na dexpanthenol nebo tuk z ovčí vlny, event. na jiné složky přípravku. Lze používat pravidelně, aniž by hrozilo riziko podráždění pokožky, v těhotenství i během kojení. Většina dětí i dospělých snáší mast velmi dobře bez alergických reakcí.

Bepanthen Baby mast duopack...

636,00 Kč