0
  • Mustela Akce

Mustela Zklidňující hydratační krém 40 ml

Zklidňující hydratační krém na obličej s organicky pěstovanou schizandrou. Hydratuje, zklidňuje a eliminuje pocity svědění a pnutí spojené s velmi citlivou pokožkou.
Více informací
Mustela
Skladem
206,00 Kč Vč. DPH

(5,15 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Mustela Zklidňující hydratační krém 40 ml

Zklidňující hydratační krém nanobličej s organicky pěstovanou schizandrou.nHydratuje, zklidňuje a eliminujenpocity svědění a pnutínspojené s velmi citlivou pokožkou.nHedvábně lehká textura. Aplikujtenráno a večer na obličej. Vysoká tolerancenod narození1. Dermatologickyntestováno. Veganské složení: žádnénpřísady živočišného původu. Obsahujen97 % přírodních složek. Našenorganická schizandra pochází z udržitelnýchnzdrojů, její bobule jsounručně sbírané pomocí tradiční metodynz Provincie S'-čchuan v Číně.nObsahuje zklidňující látky, které pomáhajínzlepšit vzhled pokožky.n1Včetně novorozenců dle NICU.
Mustela

Parametry

EAN
3504105036430
Léková forma
Krém
Velikost balení
40 ml
Určeno pro
Kojence a děti
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
Mustela
AQUA/WATER/EAU, TRIISOSTEARIN, PROPANEDIOL DICAPRYLATE, DICAPRYLYL CARBONATE, C12-16 ALCOHOLS, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE SE, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, HYDROGENATED LECITHIN, PALMITIC ACID, CETYL ALCOHOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, GLYCERYL CAPRYLATE, CAPRYLYL GLYCOL, LECITHIN, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, MALTODEXTRIN, SACCHARIDE HYDROLYSATE, CITRIC ACID, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT

Mustela Zklidňující...

206,00 Kč