0

BEPANTHEN Sensidaily krém 150 ml

Hydratační krém s prebiotiky pro každodenní péči o suchou a citlivou pokožku. Posiluje funkce kožní bariéry a přirozenou obranyschopnost kůže.
Více informací
Bepanthen
Brzy skladem
366,00 Kč Vč. DPH

(2,44 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

BEPANTHEN Sensidaily krém 150 ml

Bepanthen SensiDaily je hydratační krém s prebiotiky pro péči o suchou a citlivou pokožku celého těla.Díky obsahu panthenolu, prebiotik, mokřadkového oleje a rakytníkového extraktu poskytuje pokožce dlouhodobou 24 hodinovou hydrataci, posiluje kožní bariéru a stimuluje růst prospěšných kožních bakterií. Bepanthen Sensidaily využívá síly panthenolu - provitamin B5 -látka přezdívána „vitamin kůže“. Provitamin B5 se přeměňuje na kyselinu pantothenovou a podporuje proces buněčné regenerace kůže. Udržuje zdravý vzhled pokožky, pomáhá s její regenerací.Hypoalergenní hydratační krém je vhodný ke každodenní péči o kůži celého těla celé rodiny, včetně citlivé pokožky miminek a dětí se sklony k ekzému. Klinicky testováno.
Bepanthen

Parametry

EAN
8590322003466
Léková forma
Krém
Velikost balení
150 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika

Lipidy – přírodní oleje: olivový, mokřadkový a bambucké máslo, extrakt z plodu rakytníku, extrakt z listu rozmarýny lékařské, 2,5% panthenol (provitamín B5), niacin (vitamín B3), prebiotika k výživě kožní mikroflóry. Rakytníkový extrakt dodává krému žlutavou barvu. Barva krému může díky přírodním vlastnostem extraktu časem mírně vyblednout.

BEPANTHEN Sensidaily krém...

366,00 Kč