0

Bepanthen Baby mast 30g

Jemná mast pro každodenní péči o pokožku dětského zadečku. Podporuje regeneraci a pomáhá chránit před vznikem opruzení. Vhodná již do porodnice, pečuje i o bradavky.
Více informací
Bepanthen
Skladem
152,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Bepanthen Baby 30 g pomáhá chránit před opruzením, pečuje o bradavky. Snadno roztíratelná mast pro každodenní péči o pokožku dětského zadečku. Podporuje přirozenou regeneraci pokožky a pomáhá ji chránit před vznikem opruzení. Pomáhá pečovat o bradavky při kojení. Vhodná již do porodnice. Pro celou rodinu.
Bepanthen

Parametry

EAN
5908229301715
5908229301715
Léková forma
Mast
Velikost balení
30 g
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Kosmetika

Pro miminko: Na čistou a suchou pokožku vašeho miminka aplikujte tenkou vrstvu masti při každém přebalení. Pomáhá chránit pokožku zadečku před opruzeninami, pomáhá k její regeneraci a hydrataci.

Pro maminku: Jemně pečuje o bradavky během kojení. Naneste mast na kousek sterilní gázy a potřete jemně bradavku a její okolí. Na podrážděnou pokožku nanášejte mast 1-3 x denně.

Čištěná voda, tekutý parafín, panthenol (dexpanthenol), panenský mandlový olej, bílá vazelína, cetylalkohol, stearylalkohol, bílý včelí vosk, glycerinový olej, ozokerit, lanolin alkohol. Aktivní složka: panthenol.

Bepanthen Baby mast 30g

152,00 Kč