0

Batole dětský krém proti chladu 75 ml

Krém vytváří na jemné dětské pokožce ochranný film, který napomáhá její ochraně před mrazem a větrem. Obsahuje olivový a jojobový olej, allantoin a bambucké máslo s výraznými regeneračními účinky. Vitamin E omezuje účinek volných radikálů. Krém se velmi dobře roztírá a vstřebává.
Více informací
Batole
Skladem
49,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Dětská kosmetika Batole je určena k ošetření dětské pokožky, má protizánětlivé a zklidňující účinky, přitom jemně pečuje také o pokožku dospělých. Ať už je pokožka opruzená, podrážděná nebo nadměrně citlivá, přípravky Batole ji uklidní a osvěží, vytvoří na pokožce jemný film, který ji chrání před zarudnutím a povětrnostními vlivy.

Značka Alpa je právem označována jako tradice české kosmetiky. Stabilní a prosperující společnost je na našem trhu již desítky let a spolehlivě pečuje o pokožku celých generací českých i zahraničních rodin. Alpa využívá inovativní technologie i tradiční výrobu, vlastní několik certifikátů a osvědčení. Její výroba je podpořena odbornými studiemi a vlastní i ocenění z kosmetického veletrhu BEAUTY EXPO 2006.

Batole

Parametry

EAN
8594001777815
8594001777815
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
75 ml
Určeno pro
Děti
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Alpa
Naneste krém v jemné vrstvě na očištěnou pokožku a jemně rozetřete.
Aqua, Isopropyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Magnesium Sulfate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Cera Microcristallina, Hydrogenated Olive Oil, Olive Oil (Olea Europaea), Olive Oil Unsaponifiables, Dipropylene Glycol, Methylparaben, Ethylparaben, Methylisothiazolinone, Parfum, Allantoin, Tocopheryl Acetate, DMDM Hydantoin.

Batole dětský krém proti...

49,00 Kč