1

Diozz spray 150 ml

Efervescentní pěna s chladivým efektem, která okamžitě ulevuje od pocitu těžkých a unavených nohou. Doporučuje se zejména po celodenním stání nebo sezení nebo po delším vystavení slunečním paprskům či teplu.
Více informací
Diozz spray
Brzy skladem
228,00 Kč Vč. DPH

(228,00 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Diozz spray 150 ml

Zbavte se těžkých a unavených nohou elegantně a hned! Diozz spray je efervescentní pěna s chladivým efektem a patentovanou technologií. Efervescentní pěna vytváří efekt mikromasáže, díky kterému mohou aktivní látky proniknout do nejhlubších vrstev pokožky. Diozz spray obsahuje diosmin, který příznivě působí na otok. Panthenol pokožku hydratuje a díky mentolu má osvěžující účinek. S příjemnou vůní. Diozz spray oceníte zejména při sedavém zaměstnání, celodenním stáním, při práci v teplém prostředí (kanceláře, MHD), při delším vystavení slunečním paprskům nebo teplu a v období těhotenství. Sprej můžete aplikovat kdekoliv, i přes punčochy. Kůže po aplikaci zůstává jemná a suchá, nelepí. Úlevu pocítíte ihned.
Diozz spray

Parametry

EAN
8594739244283
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
1 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Nastříkejte přímo na kůži nohou a zbytek pěny lehce vmasírujte směrem vzhůru, dokud se přípravek nevstřebá. Po pár minutách aplikujte i na kotníky. Lze použít kdykoliv dle potřeby.

Butane, Aqua, Alcohol, Propane, Isobutane, Dimethicone Glycerin, Dsmine, Ppg - 5 - ceteh - 20, Peg - 40 Hydrogenated Castor Oil, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Menthol, Panthenol

Diozz spray 150 ml

228,00 Kč