0

LOOVARA Dezinfekce Mr. Popper 300 ml

Dezinfekční sprej Mr. Popper je určený pro optimální a hygienické čištění vašich erotických hraček. Povrchy čistí a dezinfikuje zároveň. Působí proti širokému spektru bakterií, plísní a virů (HBV/HIV), zlepšuje ochranu před přenosem onemocnění.
Více informací
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
201,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

LOOVARA Dezinfekce Mr. Popper 300 ml

Dezinfekce má omezený virucidní účinek. Odstraňuje nejodolnější nečistoty, jako jsou zbytky tuku, oleje, krve a jiných nečistot. Je to důležitý doplněk k erotickým pomůckám. Mr. Propper je dezinfekce bez alkoholu s praktickým rozprašovačem, díky kterému se dobře nanáší. Hospodárný při použití, nehořlavý, neobsahuje žádné nanomateriály. Bez etanolu a aldehydů. Pomáhá omezit používání biocidních přípravků na minimum.

Parametry

EAN
4059194424709
Velikost balení
300 ml
Na 100 g roztoku: 0.24G DIDECYLDIEMETHYLAMMONIUM CHLORIDE, 0.24G ALKYLDIMETHYLBENZYLAMMONUM CHLORIDE, 0.24G ALKYLDIMETHYLETHYLAMMONIUM CHLORIDE. CONTAINS NO NANO-MATERIALS.
Nastříkejte a nechte působit až 5 minut. Poté otřete vlhkým hadříkem nebo opláchněte pod tekoucí vodou a osušte. Před použitím zkontrolujte kompatibilitu a barevnou stálost materiálu.

LOOVARA Dezinfekce Mr....

201,00 Kč