0

OMNIFIX Náplast elastic 10 cm x 10 m 1 ks

Velmi jemná a poddajná náplast, vyrobená z netkané textilie. Je vhodná i pro osoby s velmi citlivou pokožkou. Používá se k fixaci obvazů v oblasti kloubů, oblých a kónických částí těla a také k upevnění měřicích přístrojů, sond či katetrů.
Více informací
Hartmann

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Omnifix elastic je mimořádně měkká, jemná a propouští vzduch i vodní páry. Obsahuje hypoalergenní lepidlo. V případě potřeby je možno náplast sterilizovat zářením. Umožňuje snadnou manipulaci díky měřítku, vytištěném na krycím papíře. Lze ji přesně odstřihnout a vlisovaný vlnovitý řez pomáhá při stažení krycího papíru. Neabsorbuje rentgenové záření, proto se nemusí při rentgenologických vyšetřeních odstraňovat. Je elastická pouze jedním směrem. Náplast je ideální k fixaci obvazů v oblasti kloubů, oblých a kónických částí těla a také k upevnění měřicích přístrojů, sond či katetrů. Fixační náplast se používá samostatně, případně v kombinaci s fixačním obinadlem nebo gázou.
Hartmann

Parametry

EAN
4049500967778
Výrobce
Hartmann-rico
1. Vyberte vhodnou šířku náplasti. 2. Odtrhněte v požadované délce. 3. Zafixujte krytí. 4. Po použití zlikvidujte.
Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a je-li součástí tak i návod k použití.

OMNIFIX Náplast elastic 10...

191,00 Kč