0

GREEN IDEA Niki snack Imunita 60 g

Podporuje imunitní systém vašeho psa.
Více informací
Green idea
Brzy skladem
40,00 Kč Vč. DPH

(0,67 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

GREEN IDEA Niki snack Imunita 60 g

Premium snack Niki je monoproteinový, chutný a vyvážený pamlsek pro psy. Vedle vysokého podílu masa, vyváženého složení a prémiové chuti podporuje imunitní systém vašeho psa. Echinacea (Třapatka nachová) zvyšuje odolnost těla proti virům i bakteriím. Lichořeřišnice větší jedná se o účinné rostlinné "antibiotikum". Betaglukan je schopný podporovat a "vyladit" obranné reakce organismu. Jedná se rovněž o silný antioxidant. Snižuje celkové vyčerpání a únavu. Maca podporuje lepší duševní i fyzický výkon a podporuje motivaci.
Green idea

Parametry

EAN
8595643611123
Léková forma
Snack
Velikost balení
60 g
Určeno pro
Psy
Režim výdeje
Veterinární přípravek
Výrobce
Green Idea
Jedna kostka je určena na 2 kg hmotnosti. Pamlsek je určený pro všechny plemena psů. Ani při významném překročení denní dávky není zdravotním rizikem.
Hovězí maso 37 g, Černý albumin 27 g, Pšeničná mouka, Rostlinné oleje, Maltodextrin, Řepná vláknina, Kerob (Rohovník plod), Jaterní hydrolyzát, Lecitin, Třapatka nachová (Echinacea purpurea) 120 mg standardizovaný extrakt, Lichořeřišnice větší (Tropaeolum majus) 60 mg standardizovaný extrakt, Beta 1,3/1,6-D-glukan 40 mg, Maca (Lepidium meyenii) 20 mg standardizovaný extrakt.n n Analytické složení ve 100 g: protein 46 %, tuk 16 %, vláknina 4 %, hrubý popel 4 %, vlhkost 15 %.
Používejte dle návodu k použití. Pouze pro zvířata. Nepodávejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Pamlsky jsou doplňkovým krmivem, nejsou určeny k náhradě vyvážené stravy. Skladujte v suchu při teplotě 4 – 25 °C a relativní vlhkosti ne přes 75 %. Chraňte před přímým slunečním zářením, vlhkem a mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí a nepoučených osob.

GREEN IDEA Niki snack...

40,00 Kč