0

ACUTIL 30 kapslí

Doplněk stravy. Pro podporu paměti a koncentrace. Unikátní kombinace omega-3 nenasycených mastných kyselin, výtažku z Ginkgo biloba, fosfatidylserinu a vitamínů.
Více informací
Acutil

Velikost balení:

30 ks
60 ks
Brzy skladem
271,00 Kč Vč. DPH

(9,03 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

ACUTIL 30 kapslí

Omega-3 nenasycené mastné kyseliny DHA i EPA jsou součástí buněčných membrán nervových buněk, tedy neuronů, které jsou nezbytné pro přenos informací v mozku.

DHA přispívá k udržení normální činnosti mozku. Množství DHA v jedné kapsli Acutilu (250 mg) je dostatečné k dosažení příznivého účinku.

Vitamín B12 přispívá k normální činnosti nervové soustavy, podporuje metabolismus homocysteinu a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Kyselina listová přispívá k normální psychické činnosti a podobně jako vitamín B12 pomáhá snižovat míru únavy a vyčerpání.

Vitamín E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Složky standardizovaného extraktu Ginkgo biloba (min. 24% flavonoidů, min. 6% terpenoidů) přispívají ke správnému prokrvení mozku.

Fosfatidylserin je složkou buněčných membrán nervové a mozkové tkáně.

Pro zajištění nejvyšší kvality Acutilu jsou jako zdroj rybího oleje využívány pouze divoce žijící ryby, ne ryby chované na farmách. Rybí olej je pečlivě čištěn, nepoužívá se olej z jater.

Acutil působí dlouhodobě.

Acutil

Parametry

EAN
8000036011225
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Wassen International
Doporučená denní dávka přípravku Acutil je 1 kapsle během jídla nebo po jídle, zapijte nealkoholickým nápojem. Acutil je vhodný k dlouhodobému užívání.

Rybí olej (500 mg) s omega-3 mastnými kyselinami (350 mg) – z toho DHA 250 mg a EPA 40 mg, extrakt z listů Ginkgo biloba 24/6% 60 mg, fosfatidylserin 15 mg, vitamin E (d-α-tokoferol) 5 mg (42 % RHP), kyselina listová (folát) 250 µg (125 % RHP), vitamin B12 5 µg (200 % RHP) v jedné kapsli. RHP …… referenční hodnota příjmu. Rybí olej s omega-3 nenasycenými mastnými kyselinami, obal kapsle (hovězí želatina, zvlhčující látka - glycerol, sorbitol, barvivo - žlutý a červený oxid železitý), extrakt z listů Ginkgo biloba 24/6%, emulgátor - mono- a diglyceridy mastných kyselin, fosfatidylserin (obsahuje sóju), vitamín E (d-α-tokoferol), vitamín B12 a kyselina listová. Obsažené alergeny jsou uvedeny tučně.

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

ACUTIL 30 kapslí

271,00 Kč