0

MÖLLER´S Omega 3 double rybí olej 112 kapslí

Doplněk stravy Möller`s Double je kombinací přírodní omega 3 z tučných ryb a vitaminů A, D a E. Je dobrou alternativou pro ty, kteří dávají přednost kapslím před tekutou formou rybího oleje.
Více informací
Möller´s
Skladem
332,00 Kč Vč. DPH

(2,96 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

MÖLLER´S Omega 3 double rybí olej 112 kapslí

Certifikace DNV GL: Produkt obsahuje vysokou koncentraci omega 3 mastných kyselin EPA (kyselina eikosapentaneová) a DHA (kyselina dokosahexaenová), které mají zdokumentovaný příznivý účinek na zdraví. Produkt má nízké oxidační hodnoty (to znamená, že není žluklý). Celý proces výroby je každý rok kontrolován a schvalován přísným ročním auditem ze strany renomované certifikační společnosti DNV GL.
Möller´s

Parametry

EAN
7070866021276
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
112 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Orkla Health
2 kapsle denně, zapít vodou. Ideálně během jídla (pro rychlejší vstřebatelnost účinných látek).
Koncentrovaný rybí olej, jedlá želatina (hovězího původu), zvlhčující látka (glycerol), DL-alfa-tokoferyl-acetát (vitamin E), antioxidant (extrakt s vysokým obsahem tokoferolů), aroma, retinyl-palmitát (vitamin A), cholekalciferol (vitamin D).
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl.

MÖLLER´S Omega 3 double...

332,00 Kč