0

FAVEA Larypront s propolisem a citrónem 24 tablet

Larypront® obsahuje stabilizovaný vaječný bílek, který je přirozeným zdrojem lysozymu. Lysozym je enzym, který štěpí stěny bakterií a ničí je. Vitamín C podporuje funkce nervového a imunitního systému a přispívá k snížení únavy a vyčerpání.
Více informací
FAVEA
Skladem
176,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Doplněk stravy s přírodním zdrojem lysozymu a se sladidlem.n Obsahuje stabilizovaný vaječný bílek a vitamín C. Stabilizovaný vaječný bílek je přirozeným zdrojem lysozymu. Lysozym je enzym, který narušuje bakteriální stěnu a má antibakteriální účinky. Lysozym se běžně vyskytuje např. ve slinách a slzách. Vitamín C přispívá k normální funkci nervového a imunitního systému a dále přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Sorbitol je modifikovaný cukr (sladidlo) vyráběný průmyslově z glukózy. Sorbitol se přirozeně vyskytuje v ovoci.
FAVEA

Parametry

EAN
8595244310326
8595244310326
Cesta podání
Do dutiny ústní
Léková forma
Cucavé tablety
Velikost balení
24 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Pharmaceutical Biotechnology
1 tableta každé 3–4 hodiny, maximálně 4 tablety denně, nechat volně rozpustit v ústech. Po užití alespoň 10 minut nejíst a nepít.
Aktivní látky v 1 tabletě: Stabilizovaný vaječný bílek s přirozeným obsahem lysozymu – 160 mg, Vitamín C – 40 mg (50 % DRHP*), Extrakt propolis – 40 mg *DRHP – denní referenční hodnota příjmun Složení: sladidlo (sorbitol), vaječný bílek, L-askorbová kyselina, extrakt propolis, látky protispékavé (oxid křemičitý, talek, hořečnaté soli mastných kyselin), plnidlo (mikrokrystalická celulóza), citrónová silice.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

FAVEA Larypront s...

176,00 Kč