0

ALERGOHELP BioBoom probiotika 30 tobolek

Doplněk stravy obsahující probiotika, beta-glukany a bioflavonoidy zeleného čaje v unikátním komplexu BIOBOOM a další cenné látky jako je chlorella a vitamin D3.
Více informací
ALERGOHELP
Skladem
369,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Svým složením výrobek podporuje obranyschopnost organizmu před vnějšími vlivy jako je například kýchání, smrkání či slzení očí. Pečuje o důležitou kondici střevního mikrobiomu. Pomáhá i při problémech pokožky (svědění, začervenání, pnutí, šupinatění).
ALERGOHELP

Parametry

EAN
8594027710742
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals a.s.
2 tobolky denně u dospělých, 1 tobolka denně u dětí od 3 let. Vhodné užívat dlouhodobě.Obsah tobolky lze u malých dětí vysypat a podat na polévkové lžíci s jogurtem nebo ovocnou přesnídávkou.
Probiotická směs: Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus casei, actiplantibacillus rhamnosus, Bifi dobacterium bifidum, Lactiplantibacillus plantarum, Beta-glukan izolovaný z pivovarských kvasnic, Beta-glukan izolovaný z hlívy ústřičné, Extrakt zeleného čaje (Camellia sinensis), Chlorella (nukleotidy, oligopeptidy a polysacharidy), 1Vitamin D3 (Cholekalciferol), antioxidant: L-askorbová kyselina; plnidlo: inulin; protispékavá látka: stearan hořečnatý; protispékavá látka: oxid křemičitý; stabilizátor: uhličitan vápenatý; tobolka: želatina.
Není vhodné pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neužívejte přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Není vhodné užívat v prvním trimestru těhotenství. Nepřekračujte doporučené denní dávkování a denní dávku EGCG 800 mg. Neužívejte nalačno.

ALERGOHELP BioBoom...

369,00 Kč